Пательня для риби - ергономічне і продумане пристосування для швидкого прожарювання і красивої подачі страви на стіл. Завдяки овальній і довгастій формі в такому посуді можна цілком запекти рибу, рибне філе та інші морепродукти без їх розрізання на шматки. Наявність ребристого дна додає блюдам естетичності та мінімізує прямий контакт з олією.
При виборі сковорідки слід враховувати:
- розмір дна - краще, щоб він відповідав параметрам конфорки;
- товщину - для великого спектра способів приготування вона повинна бути не менше 4 мм;
- глибину - жарка вимагає висоти бортів у 2-3 см, а тушкування - від 5 см;
- наявність кришки - для захисту від бризок розпеченої олії в процесі приготування;
- доповнення - у вигляді носика для зливу жиру і довгої ручки зі стійкого до нагрівання матеріалу.
У нашому інтернет-магазині сковорідки для риби можна купити за доступними цінами для будь-якого сегменту покупців. Також в наявності кухонне начиння для млинців, оладок і яєчні, wok, гриля та інших видів страв.