Сковорідки для індукційної плити

317 товарів
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
  1. Шукаєте вигідні пропозиції?
    Підпишіться на розсилку, та отримайте їх першим.
    Підписатися
  2. Акція
    Купуй більше - плати менше
    Економ до 20% на гуртових покупках
  3. Допоможемо обрати найкраще
    097 333 43 00

    Безкоштовна лінія

    пн-пт 9:00-19:00 сб-нд 9:00-16:30

  4. Показати ще...
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

Пательня для індукційної плити принципово відрізняється від інших видів посуду внаслідок наявності спеціального днища. Воно взаємодіє з магнітом і шляхом поглинання енергії магнітного поля перетворює її в тепло, необхідне для приготування їжі.

Особливості посуду для індукції

Сковорода індукційна оснащена спеціальною горизонтальною спіраллю, яка створює вихрові струми на днище, нагріваючи, таким чином, посуд. Серед відмінностей таких сковорідок від звичайних:

  • наявність феромагнітних властивостей - шляхом намагнічування відбувається активація індукційного поля;
  • товсте дно - дозволяє забезпечити оптимальний нагрів продуктів всередині пательні;
  • економія електроенергії - внаслідок швидкого нагрівання після включення конфорки і її виключення в момент зняття з плити посуду;
  • основним нагрівальним елементом при використанні індукційних сковорідок є їх дно, а не сама робоча поверхня.

При виборі індукційної пательні важливо враховувати, що її дно повинно збігатися з діаметром конфорок. Також варто враховувати й розміри страв, які будуть готуватися на ній. При цьому краще віддати перевагу гладкій і рівній поверхні посуду для рівномірного прогріву страви. Що стосується ручок, при їх оцінці важлива якість кріплення до кухонного начиння. Одним з головних переваг сотейника для індукції є доступність його використання на інших плитах.

Різновиди індукційних сковорідок

Класифікація посуду відбувається на основі матеріалу, який використовується при їх створенні. Кожен вид володіє відмінними характеристиками:

  • чавунні - одні з довговічних і практичних різновидів сотейників, довго зберігають тепло і мають екологічністю;
  • нержавіючі - стійкі до окислення та іржі, їх можна разом з їжею ставити в холодильник для охолодження, зберігають корисні властивості продуктів;
  • алюмінієві - витримують температуру до 200 градусів, легко піддаються очищенню, і оснащені антипригарним покриттям.

Сковорода для індукції в нашому каталозі представлена ​​в декількох різновидах. Також в наявності посуд для приготування на склокерамічних, газових і електричних плитах. Реалізація товару здійснюється з доставкою в будь-яку точку країни.

Показати ще
Згорнути
Ви цікавилися товарами
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон