Пательня 28 см - популярний вид посуду для приготування їжі. Цей виріб підійде для приготування м'яса, риби, яєць. У ньому можна смажити, запікати, тушкувати продукти. Щоб ви змогли підібрати такий виріб, розберемо, якими характеристиками він повинен володіти.
Як підібрати сковороду 28 см
При покупці цього товару орієнтуйтеся на наступні його особливості:
- Матеріал, з якого виготовлений корпус. Недорогим і зручним варіантом вважається алюміній. Вироби з цього металу швидко нагріваються, добре миються, мають малу вагу. На них нерідко наносять антипригарне покриття. Зразки з чавуну є більш довговічними. Вони довше розігріваються, але добре тримають тепло, однак і обходяться вони дорожче.
- Тип ручки. Вона може бути звичайною або знімною. Перший тип виробів обходиться дешевше, зате другий виявиться функціональнішим. Його можна застосовувати для запікання продуктів в духовці.
- Глибина сковороди. Зразки з низькими бортиками можна використовувати для смаження млинців, приготування яєчні. Що стосується глибоких моделей, то вони підходять для овочів, картоплі. Їх використовують для приготування тушкованої їжі.
Купити сковороду 28 см за цінами виробника ви зможете в інтернет-магазині. Ми допоможемо підібрати кухонне начиння з антипригарним, мармуровим покриттям, вироби з нержавійки, чавуну. Кожен товар, представлений в нашому каталозі, ви зможете замовити з доставкою по Україні.
Показати ще
Згорнути