Сковорідки з нержавіючої сталі

28 товарів
Сторінка
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
  1. Шукаєте вигідні пропозиції?
    Підпишіться на розсилку, та отримайте їх першим.
    Підписатися
  2. Акція
    Купуй більше - плати менше
    Економ до 20% на гуртових покупках
  3. Допоможемо обрати найкраще
    097 333 43 00

    Безкоштовна лінія

    пн-пт 9:00-19:00 сб-нд 9:00-16:30

  4. Показати ще...
Сторінка
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

Пательня з нержавіючої сталі — функціональний посуд з екологічно чистого матеріалу. Внаслідок високих гігієнічних властивостей вона зберігає максимальну кількість корисних мікроелементів з харчових продуктів, і смакові якості страв в процесі приготування.

Переваги посуду

Сковорода з нержавіючої сталі досить швидко прогрівається, що дозволяє економити час на приготування їжі. До того ж таке кухонне начиння володіє наступними перевагами:

  • естетичний зовнішній вигляд - внаслідок привабливого глянцевого блиску;
  • невеликою вагою, полегшує підготовку і використання посуду;
  • міцністю і стійкістю до вм'ятин і подряпин;
  • антикорозійними властивостями відносно лугів і кислот;
  • високою гігієнічністю завдяки поліруванню сталі;
  • тривалим терміном експлуатації;
  • здатністю витримувати різкі перепади температур;
  • адаптацією до різних видів плит.

Нержавіючий посуд невибагливий в догляді - він легко піддається очищенню, як в ручному режимі, так і в посудомийній машині. У процесі приготування можна сміливо використовувати не тільки дерев'яні та силіконові лопатки, а й металеві предмети, не побоюючись за цілісність покриття сковорідки.

Різновиди сотейників

Сковорідки з нержавіючої сталі представлені в широкому асортименті моделей. Підвид посуду визначає особливості його застосування:

  • класичні сковороди - мають скошені краї, і підходять для приготування звичайних страв;
  • сотейники - мають високі стінки, і полегшують тушкування овочів або м'яса;
  • млинниці - відрізняються скошеними бортами та збільшеним діаметром робочої поверхні;
  • сковорідки ВОК - оснащені ребристим дном і широкими стінками, що прискорює процес готування і мінімізує кількість застосовуваного масла;
  • жаровні - внаслідок товстого дна і низьких країв полегшують тушкування і запікання продуктів;
  • грилі - мають отвір посередині та працюють за принципом жаровні.

У каталозі нашого інтернет-магазину представлені всі зазначені види сковорідок. У нас можна купити посуд від вітчизняних і закордонних брендів з доставкою в будь-яку точку України.

Показати ще
Згорнути
Ви цікавилися товарами
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон