Пательня для електроплити відрізняються від стандартних виробів для смаження на звичайній газовій плиті. Головне правило при виборі такого посуду для приготування їжі - щоб вона не нашкодила варильній поверхні та зберігала смакові якості страви.
Особливості сковорідок для електричних плит
Сучасні моделі такого посуду виготовляються за допомогою методу лиття. Вони відрізняються швидким нагріванням і повільною віддачею акумульованого тепла, що дозволяє заощадити кількість використовуваного масла і навіть електроенергії.
Вибираючи, яка сковорода для електричної плити краще, слід враховувати наступні пункти:
- товщина стінок пательні повинна дорівнювати 5-8 мм для збереження корисних якостей продуктів;
- відповідність діаметра посуду до діаметра конфорки;
- колір дна повинен бути темним і матовим для кращого теплопоглинання;
- особливості плити;
- екологічність і безпеку матеріалу.
В асортименті нашого інтернет-магазину можна купити сковорідки для електронної, газової, індукційної та склокерамічної плити. В наявності посуд для смаження в базовій конфігурації та з додатковими пристосуваннями.
Показати ще
Згорнути