Тарілки для закусок є обов'язковим елементом для сервірування столу. Залежно від їхньої форми, забарвлення та стилю з їх допомогою можна не тільки організувати гарну подачу їжі, але й підкреслити та вигідно зробити акцент для оздоблення всього столу.
Види та особливості тарілок для закусок
Тарілка для подачі закусок - це предмет посуду, який можна використовувати для сервірування святкового столу, щоденного приймання їжі або для подачі пригощень гостям. Зовнішній вигляд та характеристики таких виробів залежать від матеріалу їх виготовлення:
- вишукана порцеляна елегантно прикрасить стіл, стане чудовим доповненням класичного стилю сервірування. Тарілки з порцеляни призначені для холодних закусок, зокрема невеликих бутербродів, фруктів;
- розписна кераміка вдало впишеться у сучасний стиль приміщення;
- тарілки з бамбукового волокна будуть незамінні при подачі гарячих закусок, м'ясного асорті, сирних нарізок та канапе.
Вибір тарілок для закусок слід проводити з урахуванням типу та температури продуктів, якими вони будуть заповнені. Крім того, ці предмети посуду потрібні як підставка при подачі до столу гарячих страв.
Вибрати тарілку для подачі закусок з урахуванням дизайну, кольорів та якісних характеристик можна у каталозі нашого інтернет-магазину. Також в асортименті представлений весь необхідний посуд для сервірування: страви, тарілки, бульйонниці, супниці, салатники. Доставка товару здійснюється по всій території України.
Показати ще
Згорнути