Тарілки для супу

89 товарів
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
  1. Шукаєте вигідні пропозиції?
    Підпишіться на розсилку, та отримайте їх першим.
    Підписатися
  2. Акція
    Купуй більше - плати менше
    Економ до 20% на гуртових покупках
  3. Допоможемо обрати найкраще
    097 333 43 00

    Безкоштовна лінія

    пн-пт 9:00-19:00 сб-нд 9:00-16:30

  4. Показати ще...
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

Тарілки для супу у нашому житті використовуються практично щодня. Без них не можна уявити повноцінне прийняття їжі в обідню пору. Цей посуд призначений для подачі перших страв, таких як супи, окрошка, бульйони. Також супові тарілки застосовують під пасту чи інші макаронні вироби. Вони різняться за глибиною, діаметром, матеріалом виготовлення, обробкою. На інших особливостях цих виробів зупинимося докладніше.

Тарілки для супу: розміри, характеристики

Стандартна тарілка для супу має діаметр від 20 до 25 сантиметрів. Її обсяг у більшості випадків становить близько 250-300 мл. Також у продажу є вироби збільшених розмірів діаметром від 23 до 25 см, що вміщають до 0,5 літрів. Або глибокі тарілки розміром 20 см об'ємом 0,5 л.

У класичному варіанті сервірування на стіл глибока тарілка для супу не ставиться, а розміщується на сервірувальній. При зміні страв супову тарілку прибирають, її місце ставлять більш плоский столовий прилад.

Дані вироби виготовляють із:

  • Кераміки. Вони щільні за фактурою, важкі, добре зберігають тепло і не дають нагріватись холодним стравам (окрошка). Але, при цьому тендітні, легко розколюються.
  • Фаянсу. Досить міцні, довговічні, але за тривалої експлуатації покриваються тріщинами.
  • Порцеляна. Їхній мінус – висока ціна. Зазвичай фарфорові вироби використовуються в урочистих випадках.
  • Удароміцного скла. Вони естетичні, довговічні, витримують підвищену температуру, не поглинають запахи.
  • Металу. Зазвичай це алюміній чи нержавіюча сталь. Довговічні, але сильно нагріваються, не підходять для мікрохвильових печей. Застосовуються в основному в похідних умовах.
  • Пластика (полістиролу або поліпропілену). Їх не можна перегрівати, оскільки це призведе до деформації.
  • Деревини. Їхня перевага – екологічність, привабливий зовнішній вигляд. Через те, що такі тарілки вбирають запахи, їх найчастіше застосовують у декоративних цілях.

Донна частина у супових тарілок буває звуженою або розширеною. Бортики – гладкими чи рельєфними. За формою вони можуть бути не лише круглими, а й квадратними чи трикутними.

Купити супові, десертні, пиріжкові тарілки, блюдця, блюда, піали різного кольору та дизайну можна у нашому магазині. Також тут ви знайдете великий вибір іншого посуду: менажниці, салатники, оселедниці, тарілки для яєць, пиріжків та інших продуктів.

Показати ще
Згорнути
Ви цікавилися товарами
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон