Тарілка пиріжкова використовується для подачі хлібних виробів, пиріжків або грінок. Від іншого посуду відрізняється меншим розміром. Середній діаметр цього виробу – 18 см. Форма – кругла або квадратна. Забарвлення зазвичай біле. Моделі із плоскою поверхнею можуть бути декоровані фактурними візерунками або орнаментом по краю. Крім подачі хліба пиріжкові тарілки застосовують для наступних цілей:
- Як підставки під соусники чи прилади для ікри.
- Для викладання сиру, фруктів, інших невеликих закусок.
Купити пиріжкову тарілку у комплекті або окремо за вигідною ціною можна у нашому інтернет-магазині. Також у нас можна вибрати витончені блюдця, страви, десертний, столовий посуд, тарілки для яєць, менажниці, піали, сервірувальні, супові тарілки з порцеляни, кераміки та скла.