Використовуються на професійній і домашній кухні силіконові форми для випічки для різних цілей. Продаються моделі, що відрізняються розміром, обсягом, висотою стінок. Вони універсальні, в них готують шоколад, кекси, різного роду випічку. У них яскравий привабливий вигляд. Головне в них те, що вони не виділяють шкідливих речовин.
Характеристики моделі
Форми для запікання силіконові не рвуться, легко очищаються від залишків їжі після замочування. Продукти не пригорають. Силікон не боїться -40 і +230 градусів. З нього легко витягувати торти, кекси, вивертаючи навиворіт.
Коштують силіконові форми недорого, а прослужать дуже довго. У листах з цього матеріалу запікають м'ясо або рибу. Їх встановлюють на решітку. Застосовують і як вставку в металевий лист. Важливо пам'ятати, що силікон не призначений для дуже високих температур, він легко дряпається.
Показати ще
Згорнути