Форми для випікання використовуються професійними кухарями в їдальнях, ресторанах, і в домашніх умовах. Для їх виробництва беруться нешкідливі для здоров'я людей матеріали. Моделі бувають різного об'єму, розміру. Деякі з них закриваються на замок. Така розбірна конструкція виробів дозволяє швидко витягати готовий продукт не пошкодивши його.
Особливості форми для випікання
Оптимальні розміри
Діаметр форм може бути маленьким, розміром всього лише 10-12 см і дуже великим – 24 см. Висота стін виробу робиться різною, що потрібно врахувати при виборі. Знімне дно легко відмити від прилипання тіста. Деякі моделі миються в посудомийній машині. Форма для пасок робиться спеціально високою. Її діаметр можна вибрати на свій розсуд. Вигідно купувати набори різного розміру.
Популярністю користується висока форма, яку можна успішно застосувати для приготування торта, пирога або хліба. Вироби розраховані на тисячі циклів нагріву та охолодження. Виконане товсте антипригарне покриття перешкоджає прилипанню, підгоряння тіста.
Покриття
Деякі вироби захищені мармуровим антипригарним покриттям. У їх виробництві використовується вуглецева сталь, яка зовні обробляється емаллю. Моделі з осередками дають можливість готувати відразу кілька мафинів, кексів. Вартість більшості виробів невисока, вони доступні кожному. Ціна форми для запікання залежить від особливостей її конструкції. А також від її розмірів і складності технології виробництва.
Матеріали виготовлення форм для випікання
Усі вироби виготовлені з відбірної та високоякісної сировини, а саме:
- сталь нержавіюча або вуглецева;
- силікон;
- скло ;
- кераміка та порцеляна.
Це матеріали гідної якості. Вони не вступають в хімічну реакцію з різними інгредієнтами, лугами та кислотами. Вони найчастіше використовуються у виготовленні форм для духовок. Вони застосовуються кухарями в усьому світі для приготування пирогів і тортів, піци і великої кількості інших самих різних страв.
Високою міцністю і зносостійкістю відрізняються керамічні, скляні та порцелянові форми для випічки. Вони підходять для приготування більшості видів страв. Керамічні стінки рівномірно нагріваються, продукт готується по-особливому. Скло не боїться високих температур. Фарфор виглядає привабливо, оформляється яскраво і стильно.
Дно деяких моделей універсальне. Воно може бути виконане одночасно з декількох видів матеріалів. Часто використовується скло і сталь, силікон. За такими виробами легко, швидко і просто доглядати. Вони прослужать багато років при самому інтенсивному застосуванні на виробництві.
Більшість виробів можна подавати на стіл, не виймаючи з нього готового блюда. Всі вони відрізняються функціональністю, безпекою, мають сертифікати якості. При необхідності допомогу у виборі форми потрібного діаметру, розміру, виконану з матеріалу, придатного для печі клієнта, нададуть менеджери інтернет-магазину.
Ціни на Форми для випічки
Товар | Ціна |
Форма для випічки сніговик Tescoma Delicia 623334 | 178.00 грн |
Різдвяна зірка Tescoma Delicia 631414 | 95.00 грн |
Форма для випічки яйце Великоднє Tescoma DELICIA 623344 | 179.00 грн |
Форма для торта та кексу розкладна Tescoma DELICIA 623286 26см | 1099.00 грн |
Форма для ванільних рогаликів Tescoma Delicia Silicone 629352 | 439.00 грн |