Білі тарілки – яскравий представник естетичного посуду, який додасть позитивних емоцій у процесі приймання їжі. Практичність та привабливий зовнішній вигляд виробів допускає їх застосування не тільки на домашній кухні, але й при обладнанні ресторанів, кафе та барів.
Тарілки білі: загальні характеристики
Посуд в однотонному класичному виконанні надає апетитного та привабливого вигляду будь-яким стравам. Білий колір підкреслює всі фарби продуктів, а екологічність матеріалів при створенні тарілок не змінює їх смакові якості. Він гармонійно поєднується з посудом в інших відтінках, що дозволяє створювати різні комбінації при сервіруванні столу.
Переваги білих тарілок:
- універсальність – однотонний посуд актуальний у всі часи та незалежно від модних тенденцій;
- рівномірна віддача тепла, що сприяє тривалому збереженню температури страв;
- практичність та стійкість до виникнення тріщин, подряпин та інших пошкоджень у процесі експлуатації;
- варіації матеріалів - порцеляна, фаянс, кераміка;
- висока гігієнічність внаслідок гладкої поверхні та відсутності пір, що перешкоджає скупченню бактерій;
- можливість очищення за допомогою ручного миття та використання посудомийної машини;
- здатність зберігати білість відтінку протягом тривалого часу;
- несприйнятливість до фарбування від харчових продуктів та відсутність поглинання запахів від їжі.
Догляд за білими тарілками
Білі тарілки - це не лише практичний посуд для подачі їжі, але й символ чистоти, елегантності та стилю. Щоб забезпечити тривалу красу та бездоганний вигляд вашого посуду, необхідно правильно за ним доглядати. Ось кілька порад, як це зробити:
- Мийте вручну м'якою губкою та м'яким мийним засобом.
- Уникайте перепалювання та контакту з грубими металевими предметами.
- Використовуйте відбілювач для посуду за необхідності.
- Зберігайте на м'яких підставках, щоб уникнути подряпин.
- Періодично використовуйте професійні засоби для очищення.
- Не використовуйте абразивні засоби для миття, щоб уникнути подряпин поверхні.
- Уникайте нагрівання порожніх тарілок у мікрохвильовій печі та довгого не залишайте їх у гарячій воді, це може спричинити деформацію.
- Якщо з'явились забруднення що важко видалити, спробуйте використати рідкий засіб для посуду або змішайте сік лимона з содою і нанесіть на проблемні ділянки на 15-20 хвилин перед миттям.
- Уникайте різкого перепаду температур, наприклад, не ставте гарячі тарілки в холодну воду, оскільки це може призвести до тріщин або розбиття.
У нашому інтернет-магазині можна купити білі тарілки діаметром від 9 см до 37 см від більш ніж десяти виробників, і в декількох кольорах. В наявності посуд різного призначення, в однотонному виконанні та з нанесенням яскравих малюнків. Замовити тарілки можна за доступними цінами як для гуртових, так і для роздрібних покупців, з надійною доставкою по всій Україні.
Показати ще
Згорнути