Термометри для кулінарії

7 товарів
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
  1. Шукаєте вигідні пропозиції?
    Підпишіться на розсилку, та отримайте їх першим.
    Підписатися
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

Термометр для м'яса - необхідний девайс як для професійного, так і початківця кулінара. З його допомогою можна приготувати м'ясну страву, яка буде відповідати всім очікуванням, через те, що саме правильна температура є вирішальним фактором у всьому процесі.

Особливості градусників для м'яса

Для вимірювання температури м'яса слід застромити стрижень градусника в середину шматка на фінальній стадії приготування. Краще вибирати його м'які ділянки, оскільки при попаданні приладу в зону сухожилля або кісток може призвести до спотворення температурних показників. Прокол слід робити акуратно, щоб запобігти витіканню соку і подальшу сухість продукту.

Градусник для м'яса позбавляє від необхідності постійно діставати блюдо з духовки або використовувати ніж для перевірки ступеня його готовності, що негативно позначається на смакових якостях. На додаток термометри такого типу мають ще цілим рядом переваг, серед яких:

  • простота експлуатації - досить проткнути шматок м'яса щупом або докласти градусник до поверхні страви, в залежності від типу пристрою;
  • висока точність вимірювання і швидкість - для визначення температури достатньо 2-3 секунд, можлива похибка - не більше 2 градусів;
  • багатофункціональність - термометри можна використовувати не тільки для контролю ступеня приготування м'яса, але і для інших харчових продуктів;
  • широкий асортимент моделей - як самих базових, так і вдосконалених з додатковими можливостями.

До того ж термометри для м'яса мають тривалий термін служби та відсутність жорстких вимог до догляду за ними. Завдяки пристроям для вимірювання температури можна не тільки визначити ступінь готовності продуктів, але і переконатися в загибелі хвороботворних мікроорганізмів, які могли в них бути присутнім до термічної обробки.

Різновиди кулінарних термометрів для м'яса

Умовно всі градусники можна поділити на дві великі групи - аналогові та електронні. Перші зустрічаються вже більше як сувеніри, через те, що мають великі похибки в роботі. Електронні та цифрові моделі є більш точною і функціональною альтернативою.

Сучасні термометри представлені в трьох різновидах:

  • Бездротові пристрої - класичний і бюджетний варіант, оснащений щупом, який прикладається до датчика, а потім показує температури страви на дисплеї. Має зрозумілий і простий механізм використання, робоча частина легко очищається за допомогою проточної води.
  • Прилади з виносним щупом - належать до пристроїв проводового типу, що дозволяє застосовувати їх відразу в духовці. Оснащені великою кількістю допоміжних функцій, і вимірюють температуру всередині продуктів з практично нульовою погрішністю.
  • Інфрачервоні термометри - високотехнічні прилади, що дозволяють визначити не тільки температуру продуктів зовні, але і ступінь прожарювання м'яса всередині, а також параметри нагріву сковороди або дека.

Вид термометра впливає не тільки на особливості його застосування, але і на ціну пристрою. Прилади в базовій комплектації є найдоступнішими, інфрачервоні термометри в рейтингу дорогих девайсів знаходяться на першому місці.

Особливості вибору

Щоб прилад виконував покладені на нього завдання, слід правильно підійти до процесу його вибору. Кращий термометр кулінарний володіє наступними характеристиками:

  • діапазон вимірюваних температур не менше 100 градусів, для точності вимірювання і багатофункціональності;
  • наявністю вологозахисту, для довговічної експлуатації та коректності даних, що відображаються;
  • наявністю таймера, що дозволяє не забути про процес готування шляхом звукового сигналу;
  • комплектацією дисплеєм, що відбиває в режимі реального часу всі результати вимірювання.

У нашому інтернет-магазині можна купити харчовий термометр в декількох конфігураціях. У каталозі представлені градусники не тільки для кулінарії, але і вимірювання температури в холодильнику, інкубаторах, житлових кімнатах, саунах і лазнях, на вулиці.

Показати ще
Згорнути
Ви цікавилися товарами
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон