Термометри для кухні

11 товарів
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
  1. Шукаєте вигідні пропозиції?
    Підпишіться на розсилку, та отримайте їх першим.
    Підписатися
  2. Акція
    Купуй більше - плати менше
    Економ до 20% на гуртових покупках
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

Кухонний термометр - необхідне пристосування, як для досвідченого, так і початківця кулінара. За допомогою приладу можна контролювати температуру при приготуванні м'ясних і рибних страв, овочів і навіть випічки. Головна перевага таких термометрів - висока функціональність в поєднанні з ціновою доступністю.

Класифікація кулінарних термометрів

Харчовий термометр дозволяє виміряти температуру як самого продукту при готуванні, так і простору, в якому він знаходиться. Основна мета в обох випадках - забезпечення оптимального режиму для приготування страви, з урахуванням всіх вимог. Кухонні термометри діляться на категорії залежно від способу вимірювання температури.

Різновиди градусників:

  • Механічні - визначають температурний діапазон всередині духовки. Мають простий механізм роботи, і максимальну довговічність. Вони прикріплюються до дверцят духовки та дозволяють через скло стежити за показаннями.
  • Рідинні термометри - володіють максимальною точністю та одночасно невеликим діапазоном температур, при яких їх можна використовувати. Можуть застосовуватися при заварюванні специфічних сортів чаю, кави в пуровері, і при виробництві вин.
  • Термометри-щупи - доповнені голкою, яка встромляється в продукти й показує температуру всередині. Такий термометр для м'яса є незамінним засобом як для домашньої, так і професійної кухні. У цій категорії є і прилади, які оснащені виносним щупом, що підключаються до жаростійкого кабелю, простягає всередину духовки.
  • Інфрачервоні пристрої - дозволяють виміряти температуру дистанційно внаслідок визначення теплового випромінювання. Такі прилади можуть визначити температурний діапазон поверхні без прямого контакту з нею.

Вдосконалені моделі кулінарних градусників для м'яса та інших продуктів оснащені додатковими функціями. Електронні прилади доповнені таймером і подачею звукових сигналів при досягненні зазначених параметрів. До того ж вони дозволяють передавати дані на мобільний пристрій і інші гаджети.

Як вибрати термометри для їжі

Від дотримання температурних умов безпосередньо залежать смакові якості м'яса, риби та інших продуктів, що вимагає особливого підходу до вибору самого приладу. Щоб кулінарний градусник відповідав поставленим завданням, при його придбанні слід враховувати:

  • швидкість вимірювання температури - показує, скільки часу буде потрібно для її визначення;
  • якість збірки приладу - визначає міцність і термін служби пристрою;
  • наявність калібрування та інших додаткових функцій;
  • тип продуктів, які будуть вимірюватися - тверді або рідкі;
  • репутацію виробника;
  • вартість приладу.

У нашому інтернет-магазині кухонний градусник можна купити в декількох конфігураціях. Також в наявності прилади для вимірювання температури в холодильнику, на вулиці, в лазні та житлових кімнатах.

Показати ще
Згорнути
Ви цікавилися товарами
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон