Гусятниці

13 товарів
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
  1. Шукаєте вигідні пропозиції?
    Підпишіться на розсилку, та отримайте їх першим.
    Підписатися
  2. Акція
    Купуй більше - плати менше
    Економ до 20% на гуртових покупках
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

Гусятниці – функціональний різновид посуду, що застосовується при приготуванні найрізноманітніших страв. З їхньою допомогою можна готувати м'ясо, овочі, крупи та інші продукти, зі збереженням їх смакових якостей та корисних властивостей.

Особливості гусятниць

Виріб має овальну форму та плоске потовщене дно. Доповнюється кришкою, яка щільно прилягає до країв стінок, прискорює процес приготування, зберігає аромат їжі, її смакові якості та рідину, що сприяє соковитості продуктів. Витягнута форма гусятниці дозволяє цілком запікати в ній цілісні тушки птахів, велику кількість овочів або об'ємних шматків м'яса. За рахунок витягнутої форми та високих бортів посуд швидко прогрівається, та забезпечує рівномірне приготування страви.

Гусятниця має низку безперечних переваг, серед яких:

  • екологічність матеріалів і відсутність токсичних випарів при нагріванні;
  • відсутність впливу на зміну смаку їжі, лише його збереження;
  • стійкість до деформації, механічного впливу та інтенсивної експлуатації;
  • тривалий термін служби;
  • спрощення приготування їжі на велику родину чи компанію за рахунок гарної місткості;
  • міцність та надійність;
  • універсальність, що допускає як запікання, так і тушкування продуктів;
  • простота догляду та можливість очищення в посудомийній машині;
  • здатність протистояти перегріву.

Гусятниця є також багатофункціональним пристосуванням. Така властивість робить її незамінною не лише на домашній, а й у ресторанній кухні, особливо у закладах, що спеціалізуються на приготуванні національних страв різних країн.

Різновиди гусятниць

Таке кухонне начиння представлене в різних обсягах. Але більшого значення має матеріал, з якого вона створюється.

Попит користуються гусятниці наступних видів:

  • Алюмінієві – добре протистоять пригоранню продуктів за рахунок керамічного, мармурового чи гранітного антипригарного покриття. Мають невелику вагу та легко піддаються відмиванню.
  • Чавунні – здатні витримувати перепади температур та механічну дію. При правильному догляді є практично вічними кухонними девайсами.
  • Сталеві – стійкі до вогню та впливу вологи, оберігають їжу від пригорання. Мають невелику вагу, що спрощує їх експлуатацію.
  • Керамічні – не бояться вологи, подряпин та вогню, добре протистоять пригоранню та відрізняються простотою догляду. Вимагають делікатного поводження в процесі закладання духовки.
  • Скляні – виконані із жароміцного скла, яке можна поміщати у духовку. Мають естетичний зовнішній вигляд, незначну вагу і простоту в обслуговуванні, дозволяють спостерігати за станом страви в момент готування через прозорі стінки.

При виборі гусятниці необхідно враховувати, які в ній готуватимуться продукти, на скільки порцій. Також варто брати до уваги спосіб приготування, і відповідно розміри плити або духової шафи.

У нашому інтернет-магазині представлений широкий асортимент гусятниць від найкращих виробників Чехії, Швейцарії та Великобританії. В наявності також інші види форм для запікання - каченята, дека, вироби для кондитерської випічки.

Показати ще
Згорнути
Ви цікавилися товарами
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон