Виготовляють порцелянову форму для запікання різного об'єму, розміру і дизайну. Такий матеріал вважається ідеальним для приготування більшості страв. Він нешкідливий, недорогий, простий у догляді.
Фарфорова форма для запікання - характеристики
Порцелянові форми для запікання робляться гладкими. Стінки не вбирають жир, запахи. Вироби виготовляються з глини і кварцу, польового шпату і каоліну. Вони виходять хімічно інертними. Ємність стійка до подряпин, перепадів температури. Витримує +380 градусів.
Порцелянові форми для духовки виглядають привабливо. Це екологічно чистий матеріал, безпечний для здоров'я. З нього виробляють багато кухонного посуду самого різного призначення. У ньому готують страви у власному соку, додаючи мінімум масла, рідини. У продажу є великі і маленькі ємності.
Показати ще
Згорнути