Виготовлена форма для запікання кругла може бути з кераміки або металу, скла або силікону. Це нешкідливі матеріали. Використовуються також для заморожування і нагрівання до високих температур. У кожного з матеріалів є свої особливості.
Форми для запікання круглі - особливості
Силіконові форми для запікання не можна дряпати металевими предметами, мити абразивними речовинами. Вони можуть використовуватися спільно з листом сталевим, граткою. Силікон не виділяє шкідливих речовин. Металеві круглі форми покриваються емаллю, мають антипригарні властивості.
Кераміка рівномірно нагрівається. Фарфор прослужить десятки років, він прикрашається малюнками. Скло термостійке використовують і при -40 і +250 градусах. Кожен з матеріалів використовується для приготування певних страв, призначений для нагріву у всіх видах плит або тільки в якихось певних їх видах.
Показати ще
Згорнути