Форми для запікання з кришкою

78 товарів
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
  1. Шукаєте вигідні пропозиції?
    Підпишіться на розсилку, та отримайте їх першим.
    Підписатися
  2. Акція
    Купуй більше - плати менше
    Економ до 20% на гуртових покупках
  3. Допоможемо обрати найкраще
    097 333 43 00

    Безкоштовна лінія

    пн-пт 8:30-19:00 сб-нд 9:00-16:30

  4. Показати ще...
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

Форми для запікання з кришкою призначені для приготування різноманітних кулінарних шедеврів у духовці. Їхня основна функція - рівномірний розподіл тепла під час готування, що дозволяє досягти оптимального результату при приготуванні різних видів їжі, включаючи м'ясо, рибу, овочі, десерти або інші страви. Вони можуть бути зроблені з різних матеріалів, таких як алюміній, вуглецева сталь, глина, кераміка, метал, нержавіюча сталь, фарфор, скло, склокераміка, сталь та чавун.

Форма для запікання з кришкою та її види 

Різноманітність форм та матеріалів посуду дозволяє створювати страви різних видів, а також розмірів. Наприклад, є форми для запікання великих шматків м’яса чи цілої птиці, а є порційні форми, в яких можна подавати страву до столу. До найпоширеніших видів належать:

  •  з кераміки: для приготування десертів, солодощів, а також - запікання овочів, м'яса та риби. Зазвичай доступні в різних розмірах, від малих індивідуальних порцій до великих форм, що містять велику кількість їжі. Кераміка дозволяє рівномірно розподіляти тепло та забезпечує гарну подачу страв;
  • з металу: для приготування великих шматків м'яса, риби чи овочів. Зазвичай, вона велика, може мати стінки різної висоти. Нержавіюча сталь гарантує тривалий термін експлуатації та стійкість до високих температур;
  • зі скла: запікання лазаньї чи пудингів. Скло дозволяє бачити процес приготування, а також дозволяє одночасно використовувати форму, щоб подати на стіл;
  • із чавуну: приготування грибів, стейків або плову. Чавун забезпечує рівномірне та тривале зберігання тепла.

Таким чином, вибір форми залежить від конкретних потреб та переваг певного виду страви, а також особистих смаків та вподобань.

Показати ще
Згорнути
Ви цікавилися товарами
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон