Скляні форми для запікання

147 товарів
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
  1. Шукаєте вигідні пропозиції?
    Підпишіться на розсилку, та отримайте їх першим.
    Підписатися
  2. Акція
    Купуй більше - плати менше
    Економ до 20% на гуртових покупках
  3. Допоможемо обрати найкраще
    097 333 43 00

    Безкоштовна лінія

    пн-пт 8:30-19:00 сб-нд 9:00-16:30

  4. Показати ще...
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

Скляні форми для запікання  – це прозорі контейнери з вогнетривкого скла, що призначені для приготування та подачі різноманітних страв, таких як запіканки, гратени, десерти й багато інших. Такий посуд має попит серед досвідчених кухарів та початківців, адже в ньому не лише зручно готувати страви, а й подавати до столу.

Форма для запікання скляна: використання в кулінарії

Посуд з вогнетривкого скла має багато переваг, тому його використовують у найрізноманітніших кулінарних процесах. Завдяки своїй універсальності, він може бути використаний для різних потреб:

  • щоб готувати різноманітні запіканки, включаючи м'ясні, рибні, овочеві, або комбіновані варіанти;
  • ідеально підходить, щоб готувати гратени з картоплі або макаронів;
  • також можна готувати солодкі десерти, такі як чизкейки, тирамісу, апельсинові пудинги та фруктові запіканки;
  •  може використовуватися, щоб випікати хліб, булочки та інші пекарські вироби;
  • додає елегантності вашому столу під час подачі, чудово підходить для сервірування будь-яких страв.

Скляна форма для запікання та її догляд

Щоб скляний посуд надовго зберігав свій зовнішній вигляд та виконував кулінарні функції, йому потрібен правильний догляд. Це допоможе зберегти його в ідеальному стані та продовжити  термін служби. Дотримуючись простих порад, можна бути впевненим, що скляні вироби сяятимуть чистотою та виконуватимуть своє призначення:

  • після використання мийте  м'яким милом і теплою водою. Використовуйте м'яку губку або щітку. Не мийте її одразу після використання в печі, тобто уникайте переходів від гарячого до холодного середовища або навпаки, оскільки це може призвести до розтріскування скла;
  • зберігайте скляну форму для запікання в сухому місці, захищеному від прямих сонячних променів. Ідеально, якщо вона зберігається окремо від інших посудин, щоб уникнути подряпин та пошкоджень;
  • не використовуйте металевих предметів всередині форми, оскільки вони можуть залишити подряпини на склі;
  • перед кожним використанням перевірте форму на відсутність тріщин або інших пошкоджень, щоб уникнути витоку їжі або пошкодження під час приготування;
  • не можна скляну форму класти на відкритий вогонь чи конфорку – вона призначена лише для використання в духовці;
  • якщо скло втратило прозорість, його можна протерти сумішшю води й соди та сполоснути;
  • уникайте контакту з агресивними хімічними речовинами, такими як хлор чи мийні засоби на основі кислот. Вони можуть пошкодити поверхню скла. 

Правильний догляд забезпечить тривалу службу та збереже привабливий вигляд виробам зі скла.

Отже, скляний посуд для духовки –  це важлива частина кухонного інвентарю, яка має універсальні функції та естетичний вигляд, що дозволяє використовувати його в найрізноманітніших потребах. Правильний догляд за скляною формою допоможе зберегти її в ідеальному стані й продовжити термін служби, забезпечуючи при цьому бездоганний вигляд.

На сайті АРС Ви знайдете багато корисного посуду: сковороди, каструлі, а також тарілки й миски, столове приладдя (виделки, ножі, ложки). Великий асортимент від світових виробників задовольнить потреби найвимогливіших покупців.

Показати ще
Згорнути
Ви цікавилися товарами
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон