Прямокутні форми для випічки використовуються для приготування тортів, пирогів, тістечок, запіканок тощо. Це зручна класична форма, що має універсальне застосування. До того ж вона ідеально підходить для усіх типів духовок.
Форма для випічки прямокутна та її види
Більшість прямокутних форм, присутніх на сучасній кухні, мають широке застосування в кондитерській справі. Металеві форми є досить міцними та витривалими до температур, тому будуть корисними на кожній кухні. Скляні та керамічні посудини, окрім свого практичного значення, мають привабливий естетичний вигляд, тому в них можна подавати страву до святкового столу. Силіконові форми досить прості у використанні та догляді, з них легко виймати страву через еластичність матеріалу. Якщо випічку потрібно транспортувати чи взяти на пікнік, можна використати одноразову паперову форму. Існує також безліч прямокутних форм із фігурними заглибленнями для приготування мафінів та кексів цікавих дизайнів.
Догляд за формами прямокутними
Для продовження терміну експлуатації форм потрібно забезпечити їм правильний догляд. Після кожного використання слід очищувати посуд з допомогою теплої води та мийних засобів. Форми слід зберігати сухими в призначеному місці. При виявленні подряпин чи пошкоджень антипригарного покриття, вироби слід замінити, щоб уникнути пригорання та нерівномірного випікання страви. Дотримуючись простих правил, Ви зможете роками готувати смачну домашню випічку без особливих зусиль.
Великий асортимент кухонного начиння та форм для випікання можна придбати на сайті нашого інтернет-магазину. Доставка здійснюється в усі куточки України.
Показати ще
Згорнути