Квадратні форми для випікання – це посуд, який використовується для випікання бісквітів, брауні та тортів. Вони дають змогу рівномірно розподілити тепло під час приготування та забезпечують красиву, симетричну форму готового продукту.
Квадратна форма для випічки та її застосування
Кондитери обирають квадратну форму для приготування коржів для торта, шарлотки, пирогів, тістечок, запіканок тощо. Вона має кілька переваг, серед яких рівномірний розподіл тепла та зручність у приготуванні різноманітних страв. Велика площа поверхні дозволяє рівномірно готувати випічку та отримати бездоганний результат. Крім того, форма підходить для різних типів страв, дає змогу легше розрізати торти на однакові порції та експериментувати з дизайном. Квадратна форма може бути роз’ємною для кращого збереження вигляду випічки, а також мати регулювання розміру.
Матеріали форм для випікання
Матеріали, з яких виготовляють форми, включають:
- вуглецева сталь: добре переносить високі температури та має високу теплопровідність, що дає змогу рівномірно пропікати випічку. Може бути покрита антипригарним покриттям, щоб запобігати прилипанню;
- нержавіюча сталь: має високу стійкість до корозії, а також дуже легка у догляді. Відмінно переносить високі температури;
- сталь: має високу міцність, але може потребувати додаткового догляду, щоб запобігти корозії.
Кожен із цих матеріалів має свої переваги та підходить для різних потреб. Вибір матеріалу місткості залежить від ваших потреб, бюджету та особистих уподобань.
Купити квадратну форму для випічки можна на сайті АРС. Також Ви знайдете тут великий вибір кухонних товарів, таких як сковорідки, каструлі, кухонні ножі та інше кухонне приладдя.
Показати ще
Згорнути