Качатниці

4 товарів

Качатниця - незамінний варіант кухонного начиння, який повинен бути під рукою як у професійного кухаря, так і кулінара-початківця. Її універсальність дозволяє готувати смачні та соковиті страви на велику компанію зі збереженням усіх корисних якостей продуктів.

Особливості використання качатниці

Такий посуд має овальну глибоку форму, потовщене дно та стінки, які протягом тривалого часу зберігають тепло. Під час готування у качатниці відбувається рівномірне приготування страви за рахунок відповідного термічного впливу, без найменшого ризику його пригорання та пересушування.

Виріб доповнений важкою кришкою, яка перешкоджає випаровуванню рідини, зберігає соковитість їжі, та її неймовірний аромат. Завдяки еліпсоподібному дизайну посуд дозволяє повністю готувати невелику тушку птиці, доповнивши її крупою або овочами.

Переваги качатниці:

  • універсальність для приготування різних продуктів – плову, каш, овочів, м'яса та риби;
  • відсутність необхідності постійного нагляду за процесом приготування;
  • можливість обходитися без додавання додаткової кількості жиру чи олії;
  • доступність зберігання приготовлених продуктів у місткості;
  • рівномірне прогрівання страв.

У порівнянні з гусятницями качатниці мають менший розмір та обсяг, якого достатньо для приготування гарячих страв у повсякденному режимі на невелику сім'ю з двох-чотирьох осіб. Такий формат кухонного начиння також стане незамінним для тих, хто дотримується дієти та принципів правильного харчування. За рахунок того, що продукти в качатниці піддаються томлінню та запіканню, вони добре підходять для організації раціону особам із захворюваннями шлунка та порушеним обміном речовин.

Різновиди качатниць

При виборі качатниці необхідно враховувати, з якого матеріалу вона виконана, і тип варильної поверхні - з відкритим вогнем або електричною плитою. Подібні фактори визначають умови експлуатації та основні характеристики посуду. Також не зайвим буде вивчити правила догляду за виробом, щоб максимально довго зберігати її властивості та привабливий зовнішній вигляд.

Популярністю користуються качениці з наступних видів матеріалу:

  • Чавуна – відрізняються високою щільністю, вагою та низькою тепломісткістю, що сприяє рівномірному розподілу тепла та мінімальному споживанню енергії під час приготування.
  • Алюмінія - має високу тепломісткість і миттєве нагрівання, невелику вагу, екологічність і безпеку, не змінює смакові властивості продуктів.
  • Кераміки – пориста структура матеріалу сприяє рівномірному прогріванню, і за рахунок відсутності виходу пари у вигляді вологи він підтримує максимальну соковитість страв.
  • Скло – відрізняються ефектним зовнішнім виглядом, що допускає подачу страв прямо в них, і за рахунок прозорих стінок дозволяють спостерігати за приготуванням без підняття кришки.

У нашому інтернет-магазині можна купити качатницю та гусятницю, а також інші форми для запікання об'ємом від 0,3 л до 8,6 л. В наявності посуд від найкращих брендів Великобританії, Чехії, Франції, Китаю, Швейцарії та України.

Показати ще
Згорнути
Ви цікавилися товарами
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон