Сковорідки з нержавійки з товстим дном

6 товарів
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

Сковорідка з товстим дном - функціональний вид кухонного начиння, який підходить для тушкування або томління продуктів. Чим більше товщина, тим плавніше та рівномірніше відбувається нагрівання посуду, і збільшується період збереження тепла.

Сковорідки з товстим дном - різновиди

Залежно від використовуваного матеріалу сковорідки, товсте дно має додаткові параметри. Від них залежать експлуатаційні характеристики і їх вплив на смакові якості страв, а також комфорт процесу приготування їжі.

Особливості необхідної товщини в залежності від матеріалу:

  • алюміній - за рахунок здатності при високих температурах змінювати форму, величина дна таких сковорідок повинна становити не менше 5 мм при приготуванні м'яса, 2 мм при готуванні млинчиків;
  • нержавіюча сталь - мінімальна величина дна становить не менше 6 мм, в якості додаткового шару може використовуватися антипригарне покриття;
  • чавун - рекомендована - 3 см, що обумовлює велику вагу посуду, а й робить її більш довговічною, а також стійкою до пошкоджень.

Товщина дна, так само як і матеріал, мають прямий вплив на вартість сковорідок. У нашому інтернет-магазині можна купити посуд для смаження або тушкування страв у великій кількості модифікацій.

Показати ще
Згорнути
Ви цікавилися товарами
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон