Сковороди 20 см використовуються на кухні для приготування різноманітних страв, що потребують смаження, тушкування, а також для підігрівання їжі. Сучасні виробники Vinzer, Tescoma, Ringel, Pyrex, Pepper, Lessner, Gusto пропонують великий вибір такого посуду в різних дизайнах та з різноманітними функціональними характеристиками та особливостями комплектації.
Сковорода 20 см: основні різновиди
Пательні такого діаметра можуть відрізнятися:
- матеріалом виготовлення – чавунні, алюмінієві та з нержавіючої сталі;
- призначенням – універсальні, грилеві, вок та сковорідки для млинців;
- сумісністю з джерелом нагрівання – для газових, електричних, склокерамічних, індукційних плит і ті, що підходять до всіх типів;
- особливостями комплектації – з кришкою та без неї, з ложкою для помішування, з дозатором олії, зі знімною ручкою чи потовщеним дном;
- покриттям – антипригарне (керамічне, кам’яне, мармурове, тефлонове) або без нього.
Отже, орієнтуючись на власні потреби та умови кухні, можна обрати варіант, що забезпечить найкращі результати в кулінарних справах.
Догляд за сковорідками
Кухонний посуд має важливе значення і потребує особливого догляду. Спершу слід обов’язково ознайомитися з інструкцією від виробника, щоб розуміти, як правильно користуватися конкретним видом сковорідки. Кожен вид покриття має певні особливості догляду, яких слід дотримуватися в щоденному вжитку. Більшість сковорідок можна очищувати за допомогою губки, теплої води та неабразивних мийних засобів.
Використання сучасних сковорідок на кухні робить ваші кулінарні справи простими й приємними, а страви – вишуканими та смачними.
Показати ще
Згорнути