Лопатка для торта — ергономічне пристосування, яке має бути на кухні, як у досвідченого кондитера, так і любителя, що починає, створення десертів. Багатофункціональність виробу дозволяє застосовувати його як для оформлення та декору коржів за допомогою крему або мастики, так і для розрізання та подачі шматків на тарілки для сервірування.
Особливості кондитерських лопаток
Лопатка для торта, купити яку можна у безлічі різновидів, у стандартному виконанні має трикутну форму та найтонші зубці на краях. Вони дозволяють акуратно відрізати шматок десерту. За рахунок розташування ручки під спеціальним кутом, торт можна діставати з форми, в якій він приготовлений, не порушуючи зовнішнього вигляду кондитерського виробу.
Додаткові завдання, що виконуються лопаткою:
- нанесення крему на поверхню випічки або коржів для торта;
- надання форми вже готового десерту;
- замішування складу крему для майбутнього кондитерського виробу.
Завдяки функціональності лопаток процес приготування десертів стає практично безвідходним. Оскільки вони ідеально видаляють залишки крему зі стін посуду, що зменшує втрату продуктів, і дозволяють замішувати просочення в точній пропорції.
Також лопатки суттєво розширюють творчі можливості кондитера. З їхньою допомогою можна створювати незвичайні форми та контури десертів. Всі маніпуляції з кремом і тістом за допомогою подібного кухонного девайсу здійснюються в кілька разів швидше та акуратніше.
У нашому інтернет-магазині представлений різноманітний вибір лопаток для торта з нейлону, металу, нержавіючої сталі, пластику, меламіну, силікону та дерева. В наявності вироби від кращих виробників Чехії, Великобританії та Китаю, реалізація яких здійснюється з доставкою в будь-яку точку країни та за доступними цінами.
Показати ще
Згорнути