Дерев'яні ложки

40 товарів
Сторінка
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
  1. Шукаєте вигідні пропозиції?
    Підпишіться на розсилку, та отримайте їх першим.
    Підписатися
  2. Акція
    Купуй більше - плати менше
    Економ до 20% на гуртових покупках
  3. Допоможемо обрати найкраще
    097 333 43 00

    Безкоштовна лінія

    пн-пт 9:00-19:00 сб-нд 9:00-16:30

  4. Показати ще...
Сторінка
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

З давніх часів дерево являє собою традиційний матеріал для виготовлення кухонних і побутових приладів. У дерева є одна властивість, яка відрізняє його від інших матеріалів: воно живе і неповторне.

Лопатка дерев'яна кухонна - вдалий вибір для тих, хто хоче готувати добре і здорово. Дерев'яні лопатки бувають і декоративні, зовнішній вигляд тут грає головну роль, їх застосовують спеціально для прикраси інтер'єру.

У запропонованій статті мова піде про робочі лопатки з дерева.

Характеристики дерев'яних лопаток

Більшість вітчизняних дерев'яних лопаток виготовлені з бука й горіха, а також інших листяних порід. А ще промисловістю випускаються вироби з різних видів тропічних дерев (бамбук, аюс, дуріан і ін.) М'яка фактура - безперечна перевага всіх натуральних матеріалів, як твердих порід, так і більш м'яких. Тому лопатки з групи вологостійких, твердих порід деревини - екологічні, гіпоалергенні, досить міцні та зовсім не дорогі.

Купуючи лопатку з натурального дерева, потрібно звернути увагу на те, як оброблений матеріал. Якщо на лопатці є сучки, найменші нерівності від неякісно відшліфованої поверхні, а також тріщини, то такий виріб краще не купувати.

Відомо, що дерево піддається впливу навколишнього середовища, особливо вологи. Щоб розв'язувати проблеми, які у зв'язку з цим виникають, пропонується застосовувати дерев'яні лопатки не для всіх способів приготування їжі.

Застосовувана градація, зазначена нижче, зменшує проникнення вологи в дерево.

Функціональне призначення

Останнім часом на сучасних кухнях лідирує посуд з антипригарним і тефлоновим покриттям. Такий посуд безпечний, але якщо подряпати поверхню, то полімерне покриття починає виділяти токсичні речовини. Як правило, для перевертання, перемішування та іншої подібної роботи з антипригарним посудом оптимально підійде дерев'яна лопатка.

Кухонні лопатки дерев'яні (широкі або вузькі) правильно буде застосовувати для припускання продуктів, коли їжа готується при температурі, що є нижчою від температури кипіння, і в невеликій кількості рідини. Абсолютно необхідно застосовувати дерев'яні лопатки також для приготування на пару, при варінні у власному соку та для тушкування.

Часта зміна температури й вологості викликають погіршення зовнішнього вигляду і менший термін служби лопаток з натурального дерева. Але з огляду на порівняно невисоку ціну, ви можете придбати кілька лопаток (силіконову і металеву), що продовжить життя дерев'яної.

Показати ще
Згорнути
Ви цікавилися товарами
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон