Скляні каструлі

18 товарів
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
  1. Шукаєте вигідні пропозиції?
    Підпишіться на розсилку, та отримайте їх першим.
    Підписатися
  2. Акція
    Купуй більше - плати менше
    Економ до 20% на гуртових покупках
  3. Допоможемо обрати найкраще
    097 333 43 00

    Безкоштовна лінія

    пн-пт 8:30-19:00 сб-нд 9:00-16:30

Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

Скляні каструлі - це жароміцний посуд, який можна використовувати в будь-яких умовах. Якщо ви вже вирішили придбати такий виріб, то повинні знати про його головну перевагу: він витримує високі температури, що робить його універсальним і зручним для різних кулінарних завдань.

  • універсальність: ви просто вибираєте той спосіб готування, що вам більше подобається, вмикаючи духовку, мікрохвильову піч, газову або електричну плиту;
  • безпека: нагріваючись, товсте дно та стінки не виділяють шкідливих речовин, а в процесі зберігання продуктів - не впливають на їх властивості;
  • невибагливість у догляді: виріб легко миється, а якщо щось і пригоріло (що буває вкрай рідко), то його легко очистити без використання побутової хімії;
  • каструля зі скла може бути виконана в будь-якому дизайні та стати вишуканою частиною сервірування святкового столу;
  • всі вироби коштують порівняно недорого.

Скляна каструля та правила її використання

Щоб скляна каструля служила довго і без проблем, важливо дотримуватися кількох правил експлуатації.

  • Уникайте різких перепадів температур: нагрітий до високих температур скляний посуд не можна заливати холодною водою або класти в нього заморожені продукти. Це пов'язано з тим, що матеріал нестійкий до різких перепадів температур і може тріснути або навіть розбитися.
  • Додаткову рідину слід заливати в центр ємності невеликими порціями та в кілька етапів. Це допоможе уникнути різкої зміни температури та запобіжить пошкодженню посуду.
  • Після завершення приготування, гарячу каструлю необхідно ставити на спеціальну підставку, підготовлену заздалегідь. Це вбереже поверхню стільниці від пошкоджень і запобіжить трісканню посуду через контакт із холодною поверхнею.
  • Щоб їжа не пригорала, на дно рекомендується налити трохи соняшникової олії або покласти вершкове масло. Готувати слід на помірному вогні, регулярно помішуючи страви, щоб уникнути пригорання та рівномірно розподілити тепло.
  • Ви можете придбати скляну каструлю будь-якої форми або об'єму залежно від ваших потреб. Для газової плити підходять моделі круглої форми, тоді як для духовки краще використовувати прямокутні варіанти. Однак, і ті, й інші підходять для використання всіма доступними способами, чи то запікання, варіння, чи то тушкування.
  • Скляні каструлі можна мити в посудомийній машині, але якщо ви миєте вручну, використовуйте м'які губки та мийні засоби, щоб уникнути подряпин.
  • Зберігайте в місці, де посуд не схильний до ударів і падінь. Переконайтеся, що вироби не стикаються з металевими предметами, які можуть залишити подряпини на поверхні.

Дотримуючись цих правил, ви зможете насолоджуватися всіма перевагами скляного посуду, який не тільки зручний у використанні, а й додасть вашій кухні особливого стилю та елегантності. Скляні каструлі від відомих торгових марок, таких як Simax і Vinzer, надають якісний і надійний інструмент для приготування смачних і корисних страв.

Каструля скляна: переваги 

Якщо порівнювати скляні каструлі з іншими матеріалами, то вони мають безліч переваг. Чавун міцний і безпечний, але дуже важкий і не підходить для миття в посудомийній машині. Також в ньому не можна зберігати готові страви тривалий час. Керамічні, хоча й мають привабливий вигляд, схильні до впливу перепадів температур і механічних пошкоджень. Навіть невеликі подряпини на глазурі призводять до того, що кераміка починає вбирати жир, який потім дуже важко відмити.

Алюмінієві теж мають свої недоліки. Вони можуть вступати в реакцію з продуктами, що впливає на смак страви та може бути шкідливим для здоров'я.

Тільки якісні вироби з нержавіючої сталі можуть конкурувати зі скляними виробами. Однак навіть тут скло виграє за низкою параметрів. Воно хоч і крихке, але безпечніше у використанні, оскільки не вступає в реакцію з продуктами та не змінює їхній смак.

Скляна каструля для плити таких відомих торгових марок, як Simax, Vinzer та інших, є справжнім нововведенням у сфері кухонного приладдя. Вона обов'язково припаде до душі господиням з великим досвідом і бажанням готувати з комфортом. Скло не тільки не вступає в реакцію з продуктами, а й дає змогу спостерігати за процесом приготування, що робить готування ще приємнішим і легшим.

Скляні каструлі поєднують у собі переваги, яких не вистачає іншим матеріалам, що робить їх ідеальним вибором для сучасної кухні.

Показати ще
Згорнути
Ви цікавилися товарами
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон