Столові прибори для риби

7 товарів
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
  1. Шукаєте вигідні пропозиції?
    Підпишіться на розсилку, та отримайте їх першим.
    Підписатися
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

Столові прилади для риби – важливий елемент під час сервірування обіднього столу. З їхньою допомогою спрощується поїдання всіляких рибних делікатесів, що дозволяє дотримуватися всіх правил етикету. Естетичне оформлення приладів дозволяє створити особливу обстановку навіть під час чергової сімейної трапези.

Базові характеристики рибних приладів

Прилади для риби складаються зі спеціальної вилки та ножа. У порівнянні зі звичайною вилкою, пристосування для рибних продуктів має три широкі та негострі зубці, укорочену довжину і більш плоске руків'я. Характерний проріз по центру дозволяє витягувати кістки, що позбавляє необхідності доторкатися до продукту руками.

Крім стандартного виконання вилки для риби можуть мати кілька різновидів, що дозволяє вживати за їх допомогою різні морепродукти:

  • вилки для консервів – є допоміжним приладом, призначеним для перекладання шматочків риби із загального блюда, мають форму лопатки із зубчиками та прорізами, через які стікає зайве масло;
  • дворіжкові – оснащені двома довгими гострими зубчиками, які добре справляються з розжарюванням холодних рибних закусок;
  • для морського коктейлю – формою нагадують тризуб із зубцями, викривленими до центру, або з потовщеним лівим зубцем;
  • лопатки для омарів – двостороннє пристосування, з гострим краєм та лопаткою на іншій стороні.

Рибний ніж також формою нагадує лопатку, з негострими краями, що мають акуратні поглиблення. Така конструкція полегшує відділення філе від кісток, роблячи процес естетичним та зручним. Подаються рибні прилади завжди в парі, і розміщуються на столі згідно з правилами сервірування – вилка зліва від приладу для основних страв, а ніж праворуч після столового ножа.

При створенні таких приладів зазвичай застосовується нержавіюча сталь. Вона відрізняється екологічною чистотою та стійкістю до вбирання запахів. Також можливі варіанти виробів із харчового пластику як похідні кухонні аксесуари.

Купити столові прилади високої якості для риби, м'яса, закусок, основних страв та десертів можна у нашому інтернет-магазині. В асортименті представлено кухонне начиння від найкращих вітчизняних та закордонних виробників, реалізація якого здійснюється за доступними цінами та з доставкою по всій Україні.

Показати ще
Згорнути
Ви цікавилися товарами
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон