Десертні прибори

17 товарів
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
  1. Шукаєте вигідні пропозиції?
    Підпишіться на розсилку, та отримайте їх першим.
    Підписатися
  2. Акція
    Купуй більше - плати менше
    Економ до 20% на гуртових покупках
  3. Допоможемо обрати найкраще
    097 333 43 00

    Безкоштовна лінія

    пн-пт 9:00-19:00 сб-нд 9:00-16:30

Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

Десертні прилади – спеціальні пристрої, призначені для вживання десертів, випічки, фруктів та інших ласощів. Вони включають такі предмети, як ніж, ложка і вилка з трьома зубцями. За допомогою ножа подаються до столу шматочки пирога, сиру, фруктові часточки. Виделка та ложка використовуються для вживання твердої їжі та продуктів із мусовою консистенцією відповідно.

Які матеріали застосовують під час створення десертних приладів

Однією з ключових особливостей, які мають десертні столові прилади, являється естетичний та оригінальний дизайн. Це відрізняє їх від іншого кухонного приладдя.

При виготовленні десертних приладів застосовуються декілька видів матеріалів:

  • алюміній – найбільш доступний варіант, що відрізняється невеликою вагою, і частіше використовується при оснащенні кухонним інвентарем у закладах громадського харчування;
  • нержавіюча сталь – відрізняється екологічною чистотою та безпекою для організму людини, стійкістю до пошкоджень, відсутністю контакту з їжею та зміни її смакових якостей;
  • харчовий пластик – може мати безліч кольорів, що додає позитивних емоцій у процесі вживання десертів, а практичність та невелика вага дозволяють брати прилади з собою при організації подачі солодощів на пікніку;
  • мельхіор – являється сплавом з двох металів – нікелю та міді, має високі естетичні властивості.

Тип матеріалів визначає експлуатаційні характеристики приладів та його вартість. Щоб вибрати ідеальні пристрої для подачі та вживання десертів, варто керуватися кількома базовими правилами.

Як вибрати десертні прилади

Після визначення типу матеріалу, з якого виконані десертні ножі, ложки та вилки, слід продумати, як часто і за яких умов вони будуть використовуватися. При виборі комбінованих варіантів, наприклад, у поєднанні пластику та сталі, необхідно перевірити міцність закріплення робочого руків'я. Також прилади не повинні мати гострих ребер та задирок.

Купити десертні прилади високої якості можна у нашому інтернет-магазині. В наявності як окремі предмети – ножі, ложки, вилки, так і цілі набори предметів на різну кількість осіб, реалізація яких здійснюється з доставкою та за доступними цінами.

Показати ще
Згорнути
Ви цікавилися товарами
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон