Ножі для різання тіста

9 товарів
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
  1. Шукаєте вигідні пропозиції?
    Підпишіться на розсилку, та отримайте їх першим.
    Підписатися
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

Ножі для тіста – спеціальні прибори, що дозволяють спростити роботу з цим продуктом. Виріб призначений для оброблення пружної консистенції, його фігурної нарізки та створення різних форм.

Особливості ножів для тіста

Однозначно варто ніж для нарізки тіста купити як кулінарам-початківцям, так і досвідченим пекарям. За допомогою виробу можна покращити естетичність випічки, прискорити процес приготування інгредієнтів для випікання різних видів заготовок з подальшим застосуванням у стравах національної кухні.

Залежно від конструкції та призначення вони діляться на кілька різновидів:

  • класичні – складаються з довгого гострого леза із заточенням та ручкою, дозволяють рівномірно розділяти заготовки з тіста;
  • з подвійним круглим лезом – призначені для формування країв, та використовуються при ліпленні напівфабрикатів;
  • для локшини – оснащені 5 лезами у стандартному виконанні та руків'ям, що дозволяє одночасно розділяти розкочений пласт тісту на відповідну кількість рівних смужок;
  • ролери – мають валик, що обертається, який формує різні геометричні фігури;
  • ніж-скребок – відрізняється наявністю вимірювальної шкали, що дозволяє нарізати тісто з певною довжиною шматків;
  • ніж-струна – призначений для ідеально рівної нарізки бісквітів на потрібну кількість коржів у холодному чи гарячому вигляді;
  • фігурний ніж - підходить для фігурного нарізування при приготуванні локшини та пасти.

Використання тісторізки у кулінарії

Тісторізка – один із найзручніших та найпрактичніших інструментів. Вона дозволяє швидко та акуратно нарізати тісто, створювати рівномірні заготовки та надавати їм естетичного вигляду. Завдяки цьому приладу можна легко впоратися з приготуванням випічки, пасти, пирогів та інших страв, які потребують точного розподілу продукту.

Найчастіше тісторізка використовується в таких процесах:

  • Формування випічки. За допомогою спеціальних ножів можна нарізати тісто на рівні смуги, квадрати або кола, що ідеально підходить для печива, пиріжків та тарталеток.
  • Приготування локшини. Якщо ви хочете зробити домашню пасту, тісторізка з багатьма лезами допоможе швидко отримати однакові за розміром смужки.
  • Декорування. Фігурні ножі дозволяють створювати красиві краї випічки, надаючи їй професійного вигляду.
  • Розподіл бісквітів. Ніж-струна стане в пригоді для рівномірного нарізання коржів, що особливо важливо при створенні багатошарових тортів.

Купити ножі для тіста у нашому інтернет-магазині можна з доставкою по всій Україні та за доступною ціною. У каталозі представлений широкий асортимент приладів для різання хліба, піци, сиру, риби, м'яса, різноманітних фруктів та овочів.

Показати ще
Згорнути
Ви цікавилися товарами
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон