Ножі для різання піци

8 товарів
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
  1. Шукаєте вигідні пропозиції?
    Підпишіться на розсилку, та отримайте їх першим.
    Підписатися
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

Ніж для піци – це незамінний елемент кухонного арсеналу, який дозволяє легко й акуратно нарізати гарячу піцу, зберігаючи її апетитний вигляд. Завдяки зручній конструкції та гострому лезу він забезпечує рівні шматки без зусиль і без зміщення начинки.

Особливості будови ножа для піци

  • Лезо-диск – кругла ріжуча частина, закріплена на нерухомому стрижні, яка обертається під час руху. Зазвичай виготовляється з нержавіючої сталі.
  • Ручка – може бути пластиковою чи металевою, ергономічної форми для зручності використання. Деякі виробники надають їй оригінальний дизайн у вигляді велосипеда, осиного жала або навіть виделки.

Види ножів для піци

  • Ножиці з лопаткою – мають сталеві леза та пластикову основу, дозволяють акуратно розрізати страву й одразу перекладати шматки на тарілку.
  • Топірець із заокругленим краєм – обладнаний Z-подібною ручкою, що сприяє правильному розподілу сили під час нарізання. Широке лезо може слугувати лопаткою.

Чеський виробник Tescoma пропонує широкий вибір ножів для піци, зокрема в лінійках GrandCHEF, PRESIDENT, DELICIA та PRESTO.

Купити ідеальний ніж для піци можна в інтернет-магазині АРС, вибираючи модель відповідно до своїх потреб.

Показати ще
Згорнути
Ви цікавилися товарами
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон