Ножі для тіста

9 товарів
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

Ножі для тіста – спеціальні прибори, що дозволяють спростити роботу з цим продуктом. Виріб призначений для оброблення пружної консистенції, його фігурної нарізки та створення різних форм.

Особливості ножів для тіста

Однозначно варто ніж для нарізки тіста купити як кулінарам-початківцям, так і досвідченим пекарям. За допомогою виробу можна покращити естетичність випічки, прискорити процес приготування інгредієнтів для випікання різних видів заготовок з подальшим застосуванням у стравах національної кухні.

Залежно від конструкції та призначення вони діляться на кілька різновидів:

  • класичні – складаються з довгого гострого леза із заточенням та ручкою, дозволяють рівномірно розділяти заготовки з тіста;
  • з подвійним круглим лезом – призначені для формування країв, та використовуються при ліпленні напівфабрикатів;
  • для локшини – оснащені 5 лезами у стандартному виконанні та руків'ям, що дозволяє одночасно розділяти розкочений пласт тісту на відповідну кількість рівних смужок;
  • ролери – мають валик, що обертається, який формує різні геометричні фігури;
  • ніж-скребок – відрізняється наявністю вимірювальної шкали, що дозволяє нарізати тісто з певною довжиною шматків;
  • ніж-струна – призначений для ідеально рівної нарізки бісквітів на потрібну кількість коржів у холодному чи гарячому вигляді;
  • фігурний ніж - підходить для фігурного нарізування при приготуванні локшини та пасти.

Використання тісторізки у кулінарії

Тісторізка – один із найзручніших та найпрактичніших інструментів. Вона дозволяє швидко та акуратно нарізати тісто, створювати рівномірні заготовки та надавати їм естетичного вигляду. Завдяки цьому приладу можна легко впоратися з приготуванням випічки, пасти, пирогів та інших страв, які потребують точного розподілу продукту.

Найчастіше тісторізка використовується в таких процесах:

  • Формування випічки. За допомогою спеціальних ножів можна нарізати тісто на рівні смуги, квадрати або кола, що ідеально підходить для печива, пиріжків та тарталеток.
  • Приготування локшини. Якщо ви хочете зробити домашню пасту, тісторізка з багатьма лезами допоможе швидко отримати однакові за розміром смужки.
  • Декорування. Фігурні ножі дозволяють створювати красиві краї випічки, надаючи їй професійного вигляду.
  • Розподіл бісквітів. Ніж-струна стане в пригоді для рівномірного нарізання коржів, що особливо важливо при створенні багатошарових тортів.

Купити ножі для тіста у нашому інтернет-магазині можна з доставкою по всій Україні та за доступною ціною. У каталозі представлений широкий асортимент приладів для різання хліба, піци, сиру, риби, м'яса, різноманітних фруктів та овочів.

Показати ще
Згорнути
Ви цікавилися товарами
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон