Кухонні ножі з вуглецевої сталі виділяються ідеальною міцністю й гостротою, що робить їх підходящим інструментом для тонкої роботи з продуктами. Такі вироби володіють першокласною ріжучою здатністю, що важливо для тонких шарів або при обробці м'яса.
Матеріал виготовлення вимагає особливого догляду, адже сильніше зазнає корозії та окислення. Для запобігання псуванню радимо після експлуатації ретельно витирати кухонний ніж із вуглецевої сталі насухо та періодично змащувати олією для захисту від іржі. Товарна лінійка стане незамінним помічником на кухні, вирізняючись високою якістю різу та довговічністю. Купити найкращу модель для дому чи в подарунок можна в інтернет-магазині АРС. Для наших клієнтів діють гнучкі знижкові пропозиції та зручні способи оплати замовлень.
Показати ще
Згорнути