Банка для меду — такий вид посуду, який слід обирати максимально ретельно і зважено. Відмінні характеристики такої тари є запорукою довготривалого збереження вихідних харчових властивостей і гарантують порятунок від кристалізації.
Ємності для меду: опис
Тара для меду класифікується на побутову, торгову, пасічну. Для зберігання вдома підійде банка або бочонок для меду, бджолярі ж користуються спеціальними бідонами. До подібного посуду пред'являється ряд вимог. Він повинен:
- Бути хімічно інертним;
- Мати прийнятну ціну;
- Вирізнятись міцністю, довговічністю;
- Відповідати санітарним нормам.
У пріоритеті стійка ємність повинна мати кришку і ручки. Для роздрібної торгівлі вигідно використовувати подарункові зразки з малюнком.
Про матеріал
В якості сировини у виробництві банки для меду використовуються скло, дерево. Найдоступніший варіант — пластик. Він мінімізує витрати при перевезенні. Дорога і екзотична версія — береста.
Купити тару для меду Ви можете в інтернет-магазині АРС. Ми пропонуємо широкий асортимент продукції від провідних вітчизняних та іноземних виробників.