Ножі для нарізки

11 товарів
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
  1. Шукаєте вигідні пропозиції?
    Підпишіться на розсилку, та отримайте їх першим.
    Підписатися
  2. Акція
    Купуй більше - плати менше
    Економ до 20% на гуртових покупках
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

Ніж для нарізування - універсальний помічник на кухні. З його допомогою можна створювати тонкі скибочки овочів, фруктів, м'яса, риби та інших продуктів. Акуратні та рівномірні шматочки дозволять зробити пристойне сервірування столу, пробуджуючи апетит присутніх за ним гостей.

Особливості ножів для нарізки

Ніж для тонкої нарізки - незамінний в руках як кулінара-початківця, так і досвідченого кухаря. Завдяки ергономічній формі та найтоншому лезу виріб полегшує завдання за необхідності підготовки великої кількості продуктів. Ідеальна нарізка овочів чи м'яса не відрізнятиметься від ресторанної подачі. При виготовленні леза застосовується нержавіюча сталь зі спеціальною антикорозійною обробкою. Така комбінація оберігає ніж від іржі та появи темних плям. А висока гігієнічність матеріалу та стійкість до поглинання сторонніх запахів зберігає смакові властивості продуктів.

У списку переваг, які мають ножі для нарізки, присутні:

  • можливість поєднання з дерев'яними чи металевими дощечками;
  • тривале збереження гостроти лез, що не потребує їх постійного заточування;
  • екологічність матеріалу та відсутність хімічної реакції з харчовими продуктами;
  • стійкість до деформації завдяки підвищеній міцності;
  • міцне з'єднання з руків'ям без найменшого зазору, що оберігає від скупчення бруду, залишків продуктів чи бактерій;
  • комфорт під час використання за рахунок ергономічної форми, що перешкоджає втомі при тривалому нарізуванні;
  • надійність захоплення руків'ям, що дозволяє контролювати кожний рух;
  • тонке зведення різальної кромки для легкого ковзання леза вздовж волокон продуктів;
  • оптимальна довжина леза та гострота кромки, що допускає акуратне зняття тонкої шкірки з м'яса чи риби;
  • тривалий період експлуатації;
  • здатність витримувати перепади температур та високу вологість;
  • невибагливість у догляді, доступність миття вручну та в посудомийній машині;
  • цінова доступність ножів.

Купити ніж для хвилястої нарізки або тонких слайсів у нашому інтернет-магазині можна з доставкою, вибравши відповідний аксесуар із пропозицій найкращих брендів Швейцарії, Чехії, Китаю та Великобританії. У каталозі представлені різноманітні прилади для різання, подрібнення, шатківниці рибних та м'ясних продуктів, хліба, сиру, десертів, овочів та фруктів.

Показати ще
Згорнути
Ви цікавилися товарами
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон