Продаються форми для шоколаду, зроблені з полікарбонату, силікону або пластику, з різною кількістю осередків, різного розміру. Продаються модулі для приготування ласощів у вигляді фігури зайця, черепа. Всі товари для кухні сертифіковані, безпечні для людей.
Особливості моделей
Купують кондитерські форми для шоколаду, щоб готувати його вдома і в ресторанах. Деякі моделі дозволяють виливати об'ємні фігури. Особливості представлених в інтернет-магазині форм для шоколаду:
- недорогі, довговічні;
- прості в догляді;
- безпечні.
Силіконові моделі дозволяють готувати сердечка, гудзики. З них легко витягуються застиглі ласощі. Вони вивертаються навиворіт, тому готовий шоколад випадає не поламаним. Таку форму змащують маслом тільки один раз після покупки. Вона універсальна. У ній готують ще й лід, деякі інші страви. Силікон не боїться -40 і +250 градусів.
Молди, або форми для відливання шоколаду у формі ведмедиків на паличці, дозволяють виробляти цукерки з начинкою. У пластикових моделях виготовляють яйце. Цей матеріал призначений для приготування їжі. Він легкий і швидко очищається. У такій формі можна готувати шоколадні ласощі у формі 3D м'яча, у вигляді супергероїв. Виливати з нього можна діаманти, цукерки великого розміру і стандартного.
Дітям сподобаються приготовані цукерки в мольді карета з конем, поні, динозаври і автомобіль. У таких моделях готують ще й мило, мармелад. Продаються вироби, на які нанесені різного роду написи. Шоколад стає набагато смачніше, якщо він приготовлений вдома за унікальною рецептурою, оформлений за допомогою спеціальних формочок з харчового матеріалу європейської якості.
Завдяки пластиковим моделям можна приготувати шоколадки у вигляді букв алфавіту. Щоб урізноманітнити стіл незвичайними ласощами, необхідно купити формочки для шоколаду декількох різних видів. Химерні не громіздкий фігурки морського коника, черепашок і медуз, морської зірки, зроблені з шоколаду, сподобаються будь-якій дитині і дорослому. При подачі десертів найкраще використовувати незвичайний підхід.
Виготовлені з міцного прозорого матеріалу форми точно передають найтонші деталі фігур. Через них видно, коли шоколад приготувався. Точність передачі деталей від форми шоколадних цукерок багато в чому залежить від щільності матеріалу молду. Силікон, пластик, полікарбонат, це матеріали, які не вбирають запахи і не виділяють їх самі. Такі форми дозволяють виробляти цукерки зі складним малюнком.
У них досить жорстка структура. Вони міцні і практичні, гарантовано прослужать довгий час. Вони дозволяють швидко готувати велику кількість ласощів. Професійні моделі розраховані на інтенсивне щоденне використання. Купити формочки для шоколаду для використання їх вдома або в ресторані вам допоможуть менеджери інтернет-магазину.
у Стрию