Креманки для десертів

34 товарів
Сторінка
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
  1. Акція
    Купуй більше - плати менше
    Економ до 20% на гуртових покупках
  2. Допоможемо обрати найкраще
    097 333 43 00

    Безкоштовна лінія

    пн-пт 8:30-19:00 сб-нд 9:00-16:30

  3. Показати ще...
Сторінка
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

Креманки для десертів – вишуканий святковий посуд у вигляді порційних мисок невеликого розміру з високою чи низькою ніжкою. Використовується в урочистому чи повсякденному сервіруванні для подачі солодких, кремових або мусових страв, фруктів, морозива. Розрізняються за дизайном, формами, розміром, матеріалами виготовлення. Інші особливості даного посуду розглянемо докладніше.

Креманки для десертів: види, форми, матеріали

Для виготовлення креманок використовують гігієнічні, естетично привабливі матеріали: нержавіючу сталь, кераміку, фарфор, кришталь, скло, пластик та натуральну деревину.

  • Металеві вироби довговічні, стійкі до корозії, виглядають стильно та привабливо. Моделі деяких виробників йдуть із ложечкою в комплекті.
  • Керамічні, фарфорові креманки – витончені, елегантні, добре зберігають температуру, смак приготовлених страв, надають сервіруванню урочистого вигляду. Їхній мінус: висока ціна.
  • Кришталеві моделі відрізняються аристократичною прозорістю, осяяним блиском. Щоб такі пристрої довше зберігали привабливість, їх не можна мити гарячою водою, протирати тільки м'якою тканиною.
  • Скляні - естетичні, не схильні до пошкодження при контакті з абразивними речовинами. Витримують високу температуру, підходять для посудомийних машин.
  • Пластиковий посуд гігієнічний, легко чиститься, випускається в різних варіантах виконання. Застосовується у повсякденному сервіруванні.
  • Дерев'яні креманки мають оригінальний дизайн, що підходять для подачі національних страв. Вони міцні, довговічні, але вбирають запахи, темніють згодом.

За формою дані вироби бувають округлими (напівсферичними), квадратними, конічними, циліндричними або у вигляді звужених конусів. Напівсферичні креманки використовують для мусових десертів, викладання вершків. Квадратні зручні для подачі кремових десертів типу панна-котти, тірамісу. Конуси з розширеними краями застосовують для подачі желе чи фруктів. Креманки у вигляді невисоких циліндрів – для варення чи салатів. У вузьких конічних виробах, що формою нагадують келихи, подають молочні коктейлі.

Купити десертні креманки можна на нашому сайті. Також тут ви знайдете інший посуд для подачі желе, фруктів, салатів, морозива з богемського, опалового скла, порцеляни за вигідною ціною.

Показати ще
Згорнути
Ви цікавилися товарами
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон