Креманки

38 товарів
Сторінка
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
  1. Шукаєте вигідні пропозиції?
    Підпишіться на розсилку, та отримайте їх першим.
    Підписатися
  2. Послуги
    Експрес-доставка до 2-х годин
    Доставка замовлень вагою до 3 тонн у місті Тернопіль.
  3. Допоможемо обрати найкраще
    097 333 43 00

    Безкоштовна лінія

    пн-пт 9:00-19:00 сб-нд 9:00-16:00

  4. Показати ще...
Сторінка
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

Щоб привабливо і акуратно подати на стіл муси або морозиво, желе або фрукти, використовують призначену для солодких страв посуд - креманки. Це глибокий чашоподібний посуд невеликого розміру, буває ємністю 150-250 мл і призначений для порціонної сервіровки солодощів. У діаметрі така тарілочка досягає 9 сантиметрів. Різноманітність форм і матеріалів дозволяє підібрати посуд для оформлення застіль.

Для чого потрібні тарілки-креманки і яких форм вони бувають

За правилами етикету такі тарілки застосовують для сервірування солодкого:

  • морозива;
  • фруктових салатів;
  • варення;
  • листкових десертів типу тірамісу;
  • кремів;
  • варення;
  • цукерок.

Для різного вмісту підбирають відповідну форму посуду і щоб підібрати відповідні тарілки, ознайомтеся з їх застосуванням. Виробники випускають чаші-півсфери, циліндри і конуси на ніжці або без неї.

Креманки для морозива циліндричної форми: це робиться, щоб кульки десерту лягали привабливою пірамідкою. Для солодких соусів і кремів використовують чаші сферичної форми, адже з такого посуду зручно дістати все до останньої ложечки. Циліндричні тарілочки підійдуть для желе і листкових десертів, тому що по плоскому дну вміст розподілиться більш рівномірно.

Матеріали з яких виготовляють креманки для десертів

Матеріали, з яких виготовляють креманки для десертів:

  1. Скло не вимагає особливого догляду, не вбирає запахи і пропускає світло. У такому посуді видно вміст, тому шари десерту або политі сиропом кульки морозива виглядатимуть апетитно і привабливо. Скло боїться перепадів температур, але загартований посуд не лопне від різкого охолодження і падінь.
  2. Кришталь - вид кварцового скла з домішками оксиду свинцю, який відрізняється прозорістю і щільністю. Такі гарні креманки заломлюють світло і грають райдужними відблисками, так що підійдуть для святкових сервіровок. Для гарячих страв кришталь не підійде, тому що мутніє і ризикує тріснути, але для морозива і желе, які подаються до столу холодними, це не проблема.
  3. Фарфор має низьку теплопровідність, і десерти всередині такого посуду залишаються прохолодними довше. До того ж, це тонкий і витончений матеріал, який при належному догляді прослужить не одному поколінню господарів. Підійде така креманка для варення, морозива або салатів.
  4. Нержавіюча сталь легка, практична і невимоглива в догляді. При падінні посуд з нержавіючої сталі не б'ється і не тріскається, до того ж не боїться різкої зміни температури. Недолік нержавіючої сталі - висока теплопровідність, так що продукти всередині швидше остигають до кімнатної температури.

Щоб підібрати посуд для подачі десертів, загляньте на сторінки інтернет-магазину АРС. У каталозі товарів знайдуться креманки на ніжці і без, чаші зі скла, кришталю або фарфору. Ми пропонуємо покупцеві посуд високої якості світових виробників з Франції, Англії, Туреччині та Італії за низькими цінами.

Показати ще
Згорнути
Ви цікавилися товарами
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон