Креманки

27 товарів
Сторінка
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
  1. Шукаєте вигідні пропозиції?
    Підпишіться на розсилку, та отримайте їх першим.
    Підписатися
  2. Послуги
    Експрес-доставка до 2-х годин
    Доставка замовлень вагою до 3 тонн у місті Тернопіль.
  3. Допоможемо обрати найкраще
    097 333 43 00

    Безкоштовна лінія

    пн-пт 9:00-19:00 сб-нд 9:00-16:00

  4. Показати ще...
Сторінка
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

Щоб привабливо і акуратно подати на стіл муси або морозиво, желе або фрукти, використовують призначену для солодких страв посуд - креманки. Це глибокий чашоподібний посуд невеликого розміру, буває ємністю 150-250 мл і призначений для порціонної сервіровки солодощів. У діаметрі така тарілочка досягає 9 сантиметрів. Різноманітність форм і матеріалів дозволяє підібрати посуд для оформлення застіль.

Для чого потрібні тарілки-креманки і яких форм вони бувають

За правилами етикету такі тарілки застосовують для сервірування солодкого:

  • морозива;
  • фруктових салатів;
  • варення;
  • листкових десертів типу тірамісу;
  • кремів;
  • варення;
  • цукерок.

Для різного вмісту підбирають відповідну форму посуду і щоб підібрати відповідні тарілки, ознайомтеся з їх застосуванням. Виробники випускають чаші-півсфери, циліндри і конуси на ніжці або без неї.

Креманки для морозива циліндричної форми: це робиться, щоб кульки десерту лягали привабливою пірамідкою. Для солодких соусів і кремів використовують чаші сферичної форми, адже з такого посуду зручно дістати все до останньої ложечки. Циліндричні тарілочки підійдуть для желе і листкових десертів, тому що по плоскому дну вміст розподілиться більш рівномірно.

Матеріали з яких виготовляють креманки для десертів

Матеріали, з яких виготовляють креманки для десертів:

  1. Скло не вимагає особливого догляду, не вбирає запахи і пропускає світло. У такому посуді видно вміст, тому шари десерту або политі сиропом кульки морозива виглядатимуть апетитно і привабливо. Скло боїться перепадів температур, але загартований посуд не лопне від різкого охолодження і падінь.
  2. Кришталь - вид кварцового скла з домішками оксиду свинцю, який відрізняється прозорістю і щільністю. Такі гарні креманки заломлюють світло і грають райдужними відблисками, так що підійдуть для святкових сервіровок. Для гарячих страв кришталь не підійде, тому що мутніє і ризикує тріснути, але для морозива і желе, які подаються до столу холодними, це не проблема.
  3. Фарфор має низьку теплопровідність, і десерти всередині такого посуду залишаються прохолодними довше. До того ж, це тонкий і витончений матеріал, який при належному догляді прослужить не одному поколінню господарів. Підійде така креманка для варення, морозива або салатів.
  4. Нержавіюча сталь легка, практична і невимоглива в догляді. При падінні посуд з нержавіючої сталі не б'ється і не тріскається, до того ж не боїться різкої зміни температури. Недолік нержавіючої сталі - висока теплопровідність, так що продукти всередині швидше остигають до кімнатної температури.

Щоб підібрати посуд для подачі десертів, загляньте на сторінки інтернет-магазину АРС. У каталозі товарів знайдуться креманки на ніжці і без, чаші зі скла, кришталю або фарфору. Ми пропонуємо покупцеві посуд високої якості світових виробників з Франції, Англії, Туреччині та Італії за низькими цінами.

Показати ще
Згорнути
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон