Порцелянова чашка для чаю вважається класичним елементом чайного приладдя. Смакові якості листових напоїв багато в чому залежать від сорту та ступеня обробки. Але іншим фактором, що впливає на смак, є посуд, з якого їх п'ють. При використанні фарфорових виробів для чаювання, смак чаю по-справжньому розкривається і починає грати безліччю відтінків.
Переваги та особливості вибору
Чашки для чаю фарфор відрізняються:
- довговічністю – якісні чашки не темніють, а малюнки на них не втрачають кольору;
- стійкістю до дії високих температур;
- відсутністю реакції з окропом, що дозволяє травам розкрити смак та аромат;
- тривале збереження тепла напоїв.
Завдяки різноманітності дизайнерських рішень, порцеляновий кухоль для чаю є чудовим варіантом для подарунка. Можна вибрати приладдя будь-якого об'єму, однотонне або з візерунками, комплектом із заварником та цукорницею або окремо.
Щоб не розчаруватися в покупці, при виборі виробів з порцеляни важливо пам'ятати, що цей матеріал напіврозмальований. Щоб переконатися як товар, достатньо поставити його навпроти джерела світла. Крізь стінки фарфорового виробу просвічуватимуться нанесені на лицьову сторону візерунки та маркування.
Показати ще
Згорнути