Виделки для м'яса — особлива категорія столових приборів, яка навряд чи зацікавить вегетаріанців. Вона для тих, хто любить смачно і ситно поїсти. Для любителів соковитого, апетитного, з хрумкою скоринкою стейку. Він може бути різного ступеню прожарення: слабкого (raw, rare), середнього (medium rare, medium), повного (medium well, well done). Але завжди ароматний і дещо брутальний. Такими ж створені прибори для його споживання — вилки для стейка. Вони не такі мініатюрні та вишукані, як десертні, але дуже зручні, щоб втримати шматок м'яса.
Особливості виделок для м'яса
Цю виделку ви ніколи не сплутаєте з іншими. У неї два, три або чотири зубці та, як правило, зручна ергономічна ручка. Її приємно тримати й вона не вислизає з руки. Крім того, такий столовий прибор повинен бути достатньо гострим та міцним. Саме тому, найчастіше виробники використовують у виготовленні нержавіючу сталь. Вона має ряд переваг:
- не окислюється;
- не покривається нальотом навіть після довготривалого періоду користування;
- не вступає в хімічну реакцію з харчовими продуктами;
- легко очищається від забруднень.
Виделка для стейка — столовий аксесуар, який все частіше можна зустріти в оселях українців. Її популярність зумовлена зручністю експлуатації та доступними цінами. І хоч купити спеціальну виделку для м'яса — зовсім не необхідність, однак вона точно знадобиться справжнім поціновувачам ніжних реберець, медальйонів з телятини чи стейків на грилі.
Виделка для м'яса: обираємо правильно
Перш ніж купувати, рекомендуємо детально вивчити асортимент. Звертайте увагу на матеріал виготовлення виделок, кількість зубців, дизайн. Ознайомтесь з даними про виробника. Уважно перегляньте наявні в онлайн-каталогах фото.
Купити виделки для м'яса та інші столові прибори Ви можете в ітернет-магазині АРС. У нас найкращі пропозиції топових виробників. Обирайте потрібний товар та замовляйте зручну доставку в будь-яке відділення пошти у вашому місті. Наші консультанти охоче дадуть відповідь на всі ваші запитання та допоможуть в оформленні замовлення.