Сторінка
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
  1. Допоможемо обрати найкраще
    097 333 43 00

    Безкоштовна лінія

    пн-пт 9:00-19:00 сб-нд 9:00-16:00

  2. Показати ще...
Сторінка
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

Якщо підходити до питання про їжу та поживні цінності страв з наукової точки зору, то найважливіше знати способи приготування їжі і правильно їх застосовувати.

Великі світові шеф - кухарі при створенні своїх страв практично все роблять вручну. При змішуванні, збиванні інгредієнтів майже не користуються електричними приладами, продукти збивають кухонними вінчиками.

Для приготування кондитерських виробів і інших страв в кожному будинку повинні бути хороші, якісні вінчики для збивання.

Дуже важливо, щоб вінчик для збивання був не тільки зручним у використанні, але і естетичним, а також придатним для миття в посудомийній машині.

Тим, у кого виникло питання покупки вінчика для збивання яєчних білків і вершків у піну, слід вибирати невелику модель з двома петлями і, бажано, сталевий. Це ідеальний вінчик для збивання яєць, інгредієнтів для заправок, майонезу, гірчиці та інших невеликих порцій.

Збивалка більшого розміру (від 26 см) стане в нагоді для об'ємного посуду для замішування тіста, змішування різних мас інгредієнтів.

При визначенні форми важливо знати основні типи:

  • вінчик спіральний - кухонне начиння, характерне для радянських часів, прості спіральні завитки з металу, зібрана на ручці з дерева, в сьогоднішній час такі практично не випускаються;
  • вінчик петельний у вигляді краплі. У конструкцію входить дві або більше петель довільної конструкції, розкидані хаотично, закріплені на ручці. Ця сучасна форма кухонних вінчиків практична, легка в роботі, і найголовніше ефективна (зайвих рухів не знадобиться, а маса швидко і повітряно буде збита).

Професійні прилади цієї форми можна розпізнати за товстими петлями, скрученими специфічним рядком, призначені для щільного розмішування.

Оригінальна колотівка конструкції (каплевидної петлі) з вібруючими кульками на кінці має великий попит завдяки збиванню повітряних кондитерських виробів.

Вінчик для збивання молока - ручний капучинатор - з максимальною швидкістю збиває молоко в стійку пінку.

Більшість кухонних вінчиків добре справляються з гарячими інгредієнти, не псують дно і стінки посуду. Вони сучасні, практичні і універсальні.

Сталевий вінчик буде служити довше, але в роботі досить шумний, може подряпати тару (крім скляної та керамічної). Силіконові, нейлонові вироби славляться якістю, різноманітністю і простотою.

Сподіваємося, що наші поради допоможуть вам визначитися з покупкою вдалої моделі.

Показати ще
Згорнути

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон