Щипці і пінцети

31 товарів
Сторінка
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
  1. Шукаєте вигідні пропозиції?
    Підпишіться на розсилку, та отримайте їх першим.
    Підписатися
  2. Допоможемо обрати найкраще
    097 333 43 00

    Безкоштовна лінія

    пн-пт 9:00-19:00 сб-нд 9:00-16:00

  3. Показати ще...
Сторінка
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

До недавнього часу кухонні щипці для м'яса та інших продуктів використовувалися в ресторанах і великих магазинах, де їх використовували для демонстрації та перевертання продукції. Сьогодні вони міцно влаштувалися на кухнях багатьох господинь, завдяки своїй практичності і універсальності.

Функціонал і відмінності

Незважаючи на свою зовнішню схожість, щипці кухонні мають деякі відмінності, наприклад:

  • За матеріалом виготовлення. Це може бути нержавіючий метал, алюміній, дерево або пластик. Металеві вироби часто оснащуються захопленнями з пластика або силікону.
  • За конструкцією. Проста (у вигляді зігнутої металевої або пластикової смуги) або на пружині.
  • За формою робочої частини. З різними типами захоплень і фіксаторів.
  • За розмірами. Залежать від функцій і характеру використання.

Матеріали і їх особливості

Кухонні щипці для перевертання продуктів при приготуванні їжі виготовляються з матеріалів з різними властивостями і характеристиками. Їх потрібно враховувати при покупці виробів для певних умов експлуатації.

Із дерева

Безпечні для здоров'я, але не підходять для смаження і термічної обробки. Їх краще використовувати для сухих, нежирних виробів і напівфабрикатів, наприклад, випічки.

З металу

Добре витримують нагрівання і не бояться розпечених жирів і масла. Вироби з нержавіючої сталі стійкі до корозії, зберігають свій зовнішній вигляд протягом усього періоду служби. Найбільш «просунуті» моделі забезпечені додатковими функціями, наприклад, вбудованим ліхтариком для використання в темряві. Але металеві щипці не підходять для роботи з антипригарним покриттям.

 

Із синтетичних матеріалів

Це може бути спеціальний термостійкий матеріал або звичайний харчовий пластик, яким можна брати і перевертати холодні продукти. Для гарячих продуктів призначені щипці з нейлону, що витримують термічний вплив.

Силікон для виробництва кухонних щипців не застосовується через недостатню твердість. Але, з нього виготовляють захисні кожухи на їх робочі частини. Переваги силікону: він легко миється, не вбирає сторонні запахи, не пліснявіє і добре переносить нагрівання.

Різновиди і їх характеристики

Найзручнішим робочим інструментом можна назвати універсальні щипці для перевертання їжі в процесі її обсмаження, запікання або гасіння з двома насадками-лопатками, одна з яких має прорізи для стікання жиру.

Також в кулінарії використовуються:

  • щипці для пасти;
  • для яєць;
  • для гриля;
  • для салату;
  • для сервіровки;
  • для кондитерських виробів;
  • для льоду;
  • для різаного хліба;
  • для кускового цукру і т.д.

Підбираючи кухонні щипці, важливо звернути увагу на якість матеріалу, з якого вони виготовлені. Чим він товще - тим міцніше виріб. При покупці бажано перевірити виріб на вигин. Якісний метал не зігнеться при невеликому зусиллі. Універсальні щипці повинні підходити вам за розміром, формою і призначенням. У цьому випадку вони прослужать довго.

Показати ще
Згорнути
Ви цікавилися товарами
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон