Щипці і пінцети

30 товарів
Сторінка
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
  1. Шукаєте вигідні пропозиції?
    Підпишіться на розсилку, та отримайте їх першим.
    Підписатися
  2. Послуги
    Експрес-доставка до 2-х годин
    Доставка замовлень вагою до 3 тонн у місті Тернопіль.
  3. Допоможемо обрати найкраще
    097 333 43 00

    Безкоштовна лінія

    пн-пт 9:00-19:00 сб-нд 9:00-16:00

  4. Показати ще...
Сторінка
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

До недавнього часу кухонні щипці для м'яса та інших продуктів використовувалися в ресторанах і великих магазинах, де їх використовували для демонстрації та перевертання продукції. Сьогодні вони міцно влаштувалися на кухнях багатьох господинь, завдяки своїй практичності і універсальності.

Функціонал і відмінності

Незважаючи на свою зовнішню схожість, щипці кухонні мають деякі відмінності, наприклад:

  • За матеріалом виготовлення. Це може бути нержавіючий метал, алюміній, дерево або пластик. Металеві вироби часто оснащуються захопленнями з пластика або силікону.
  • За конструкцією. Проста (у вигляді зігнутої металевої або пластикової смуги) або на пружині.
  • За формою робочої частини. З різними типами захоплень і фіксаторів.
  • За розмірами. Залежать від функцій і характеру використання.

Матеріали і їх особливості

Кухонні щипці для перевертання продуктів при приготуванні їжі виготовляються з матеріалів з різними властивостями і характеристиками. Їх потрібно враховувати при покупці виробів для певних умов експлуатації.

Із дерева

Безпечні для здоров'я, але не підходять для смаження і термічної обробки. Їх краще використовувати для сухих, нежирних виробів і напівфабрикатів, наприклад, випічки.

З металу

Добре витримують нагрівання і не бояться розпечених жирів і масла. Вироби з нержавіючої сталі стійкі до корозії, зберігають свій зовнішній вигляд протягом усього періоду служби. Найбільш «просунуті» моделі забезпечені додатковими функціями, наприклад, вбудованим ліхтариком для використання в темряві. Але металеві щипці не підходять для роботи з антипригарним покриттям.

 

Із синтетичних матеріалів

Це може бути спеціальний термостійкий матеріал або звичайний харчовий пластик, яким можна брати і перевертати холодні продукти. Для гарячих продуктів призначені щипці з нейлону, що витримують термічний вплив.

Силікон для виробництва кухонних щипців не застосовується через недостатню твердість. Але, з нього виготовляють захисні кожухи на їх робочі частини. Переваги силікону: він легко миється, не вбирає сторонні запахи, не пліснявіє і добре переносить нагрівання.

Різновиди і їх характеристики

Найзручнішим робочим інструментом можна назвати універсальні щипці для перевертання їжі в процесі її обсмаження, запікання або гасіння з двома насадками-лопатками, одна з яких має прорізи для стікання жиру.

Також в кулінарії використовуються:

  • щипці для пасти;
  • для яєць;
  • для гриля;
  • для салату;
  • для сервіровки;
  • для кондитерських виробів;
  • для льоду;
  • для різаного хліба;
  • для кускового цукру і т.д.

Підбираючи кухонні щипці, важливо звернути увагу на якість матеріалу, з якого вони виготовлені. Чим він товще - тим міцніше виріб. При покупці бажано перевірити виріб на вигин. Якісний метал не зігнеться при невеликому зусиллі. Універсальні щипці повинні підходити вам за розміром, формою і призначенням. У цьому випадку вони прослужать довго.

Показати ще
Згорнути
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон