Ополоники

47 товарів
Сторінка
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
  1. Шукаєте вигідні пропозиції?
    Підпишіться на розсилку, та отримайте їх першим.
    Підписатися
  2. Послуги
    Експрес-доставка до 2-х годин
    Доставка замовлень вагою до 3 тонн у місті Тернопіль.
  3. Допоможемо обрати найкраще
    097 333 43 00

    Безкоштовна лінія

    пн-пт 9:00-19:00 сб-нд 9:00-16:00

  4. Показати ще...
Сторінка
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

Українська кухня - одна з тих кухонь в світі, яка славиться різноманітним, смачним асортиментом перших страв.

Борщ - основний суп української кухні. Рецепт цієї поживної, висококалорійного першої страви відомий всьому світу. Не дивно, що супниця і ополонник з нашим національним українським борщем займає почесне місце на столі на всіх континентах світу.

Ложка розливна, точніше ополонник - це кухонний аксесуар, яким в дуеті з супницею сервірується обідній стіл. Суповий ополонник необхідний для розливання перших страв в тарілки.

Хороший соус з'єднує і створює смакову гармонію других страв. Особливо тонким смаком відрізняються рідкі соуси з додаванням вина.

Для подачі соусу до м'яса, риби або іншому гарніру в кожному будинку повинна бути ложка розливна для соусу.

Види і форма ополонників

  1. Черпак. Купити його потрібно для розливу перших страв з каструлі в супницю, а також для того щоб наповнити тарілку, миску або інший посуд, придатний для використання в мікрохвильових печах. Кухонні черпаки розрізняють по місткості рідини: маленький (до 100 мл.), найбільш ходовий, стандартний (150 мл.), варіант із середнім об'ємом (250 мл.), а також великий (500 мл.).
  2. Ложка розливна (поварешка для соусу). Столові половники відрізнити від кухонних черпаків не складно. Вони менші за обсягом, розміром, випускаються в акуратній формі і різноманітному дизайні.

Матеріал виготовлення ополонників

Перед тим, як вибирати половники за матеріалом виготовлення, слід зробити так звану інвентаризацію своїх каструль, сковорідок.

Якщо на вашій кухні превалює арсенал посуду з антипригарним покриттям, то і кухонний ополоник доведеться купити відповідний. Він може бути пластиковий, силіконовий, з термостійкого нейлону, поліпропілену. Ці сучасні матеріали ідеально підходять для роботи з крихкими каструлями, не пошкоджують поверхню. Тому вони користуються великим попитом.

Безсумнівно перевагою сучасних черпаків є: легкість, дешевизна і великий вибір яскравої палітри фарб. Але, як і в попередніх матеріалах, наполегливо нагадуємо - тільки якісний пластик (з маркуванням і обов'язковим написом "Придатний для харчових продуктів") може зайняти гідне місце на вашій кухні. Яскравий посуд, що виготовлений ​​з шкідливого не харчового пластика і отруйної фарби в лічені години перетворить приготовлену вами їжу на отруту.

Для прихильників класики - традиційні мідні, металеві черпаки з нержавіючої сталі з добротної литою ручкою будуть мати гарний вигляд на гачках рейлинговой системи. Не треба забувати, що величезною перевагою сталевого кухонного начиння є необмежений термін експлуатації. Метал довговічний, добре реагує на високі і низькі температури, не тьмяніє, не вбирає аромати страв.

А якщо мова йде про урочисту, бездоганну підготовку до свята, то найкращим рішенням буде придбання набору столових приборів із срібла, в складі якого є красиві, добротні ополоники для супу і соусу.

Показати ще
Згорнути
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон