Ополоники (черпаки)

63 товарів
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
  1. Шукаєте вигідні пропозиції?
    Підпишіться на розсилку, та отримайте їх першим.
    Підписатися
  2. Акція
    Купуй більше - плати менше
    Економ до 20% на гуртових покупках
  3. Допоможемо обрати найкраще
    097 333 43 00

    Безкоштовна лінія

    пн-пт 8:30-19:00 сб-нд 9:00-16:30

  4. Показати ще...
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

Черпаки є незамінними кухонними аксесуарами, які разом із супницею доповнюють сервірування обіднього столу. Суповий ополоник необхідний для зручного розливання перших страв у тарілки.

Не менш важливими є соуси, які об'єднують компоненти страви, створюючи смакову гармонію. Особливо витонченими є рідкі соуси з додаванням вина.

Для подачі соусу до м'яса, риби або гарніру в кожному домі повинна бути спеціальна ложка для соусу. Купити ополоник — справа, здавалось би, проста, однак варто враховувати декілька важливих нюансів. Про них і поговоримо далі.

Ополоники: види та форми

  • Черпак. Купити його потрібно для розливу перших страв з каструлі в супницю, а також для того, щоб наповнити тарілку, миску або інший посуд, придатний для використання в мікрохвильових печах. Кухонні черпаки розрізняють по місткості рідини: маленький (до 100 мл), найбільш ходовий, стандартний (150 мл), варіант із середнім об'ємом (250 мл), а також великий (500 мл).
  • Ложка розливна (хохля для соусу). Столові половники відрізнити від кухонних черпаків нескладно. Вони менші за об'ємом, розміром, випускаються в акуратній формі й різноманітному дизайні.

Черпак та матеріали з яких він виготовляється

Перед тим, як вибирати половники за матеріалом виготовлення, слід зробити так звану інвентаризацію своїх каструль, сковорідок.

Якщо на вашій кухні превалює арсенал посуду з антипригарним покриттям, то і кухонний ополоник доведеться купити відповідний. Він може бути пластиковий, силіконовий, з термостійкого нейлону, поліпропілену. Ці сучасні матеріали ідеально підходять для роботи з крихкими каструлями, не пошкоджують поверхню. Тому вони мають великий попит.

Безсумнівно, перевагою сучасних черпаків є легкість, дешевизна і великий вибір яскравої палітри фарб. Але, як і в попередніх матеріалах, наполегливо нагадуємо: тільки якісний пластик (з маркуванням і обов'язковим написом "Придатний для харчових продуктів") може зайняти гідне місце на вашій кухні. Яскравий посуд, що виготовлений ​​зі шкідливого не харчового пластику та отруйної фарби, в лічені години перетворить приготовлену вами їжу на отруту.

Для прихильників класики — традиційні мідні, металеві кохлі з нержавіючої сталі з добротною литою ручкою. Вони матимуть гарний вигляд на гачках рейлингової системи. Не треба забувати, що величезною перевагою сталевого кухонного начиння є необмежений термін експлуатації. Метал довговічний, добре реагує на високі та низькі температури, не тьмяніє, не вбирає аромати страв.

А якщо мова йде про урочисту, бездоганну підготовку до свята, то найкращим рішенням буде придбання набору столових приборів зі срібла, в складі якого є красиві, добротні ополоники для супу і соусу.

Ополоник — зручний та якісний кухонний аксесуар, ціна на який залежать від конкретної моделі та виробника. Широкий асортимент продукції відомих брендів представлений в інтернет-магазині АРС.

Показати ще
Згорнути
Ви цікавилися товарами
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон