Горіхоколи

5 Товарів

Кондитерські вироби (з тіста і інші) смачні та поживні.

Одним з основних складових кондитерських виробів є ядро ​​волоського горіха, мигдаль, фундук і інші види горіхів.

Для приготування кондитерських виробів і солодких страв потрібні спеціальний посуд і різні пристосування. Одним з них якраз і є горіхокол для волоських горіхів, який незамінний в домашньому господарстві.

Для розколювання будь-яких сортів горіхів в домашніх умовах можна використовувати механічний або ручний горіхокол. На ринку України є великий вибір і тих, і інших.

Купити горіхокол - значить спростити собі домашню роботу, а найголовніше дбайливо, якісно здійснювати розколювання волоських горіхів і абрикосових кісточок.

То який же купити?

Роздрібна торгівля пропонує нам кілька видів механічних горіхоколів: (сталевий Метелик; Метелик сталь 2; Універсальний; Побутовий) а також ручні - побутові (Лускунчик; Грибок).

Якщо купити горіхокол механічний, то протягом години можете отримати до 15 кг очищеного волоського горіха. Перевагою є і те, що вихід цільних ядер горіха (близько 80%), це набагато вище, ніж в результаті розколювання побутовим горіхоколом.

Якщо ви зважитеся купити горіхокол ручний у вигляді щипців, то Лускунчик це вдосконалений пристрій, який дбайливо, менше пошкоджуючи ядро, не тільки розколе горіх, а й утримає сміття від шкаралупи.

Лідером продажів на українському ринку є модернізована модель сталевого Метелика, а саме механічний горіхокол, ціна в Україні доступна багатьом споживачам в порівнянні з дорогими промисловими приладами.

Показати ще
Згорнути

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон