
Кондитерські вироби (з тіста і інші) смачні та поживні.
Одним з основних складових кондитерських виробів є ядро волоського горіха, мигдаль, фундук і інші види горіхів.
Для приготування кондитерських виробів і солодких страв потрібні спеціальний посуд і різні пристосування. Одним з них якраз і є горіхокол для волоських горіхів, який незамінний в домашньому господарстві.
Для розколювання будь-яких сортів горіхів в домашніх умовах можна використовувати механічний або ручний горіхокол. На ринку України є великий вибір і тих, і інших.
Купити горіхокол - значить спростити собі домашню роботу, а найголовніше дбайливо, якісно здійснювати розколювання волоських горіхів і абрикосових кісточок.
То який же купити?
Роздрібна торгівля пропонує нам кілька видів механічних горіхоколів: (сталевий Метелик; Метелик сталь 2; Універсальний; Побутовий) а також ручні - побутові (Лускунчик; Грибок).
Якщо купити горіхокол механічний, то протягом години можете отримати до 15 кг очищеного волоського горіха. Перевагою є і те, що вихід цільних ядер горіха (близько 80%), це набагато вище, ніж в результаті розколювання побутовим горіхоколом.
Якщо ви зважитеся купити горіхокол ручний у вигляді щипців, то Лускунчик це вдосконалений пристрій, який дбайливо, менше пошкоджуючи ядро, не тільки розколе горіх, а й утримає сміття від шкаралупи.
Лідером продажів на українському ринку є модернізована модель сталевого Метелика, а саме механічний горіхокол, ціна в Україні доступна багатьом споживачам в порівнянні з дорогими промисловими приладами.