Порцелянова чашка для чаю вважається класичним елементом чайного приладдя. Смакові якості листових напоїв багато в чому залежать від сорту та ступеня обробки. Але іншим фактором, що впливає на смак, є посуд, з якого їх п'ють. При використанні фарфорових виробів для чаювання, смак чаю по-справжньому розкривається і починає грати безліччю відтінків.
Переваги та особливості вибору
Чашки для чаю фарфор відрізняються:
- довговічністю – якісні чашки не темніють, а малюнки на них не втрачають кольору;
- стійкістю до дії високих температур;
- відсутністю реакції з окропом, що дозволяє травам розкрити смак та аромат;
- тривале збереження тепла напоїв.
Завдяки різноманітності дизайнерських рішень, порцеляновий кухоль для чаю є чудовим варіантом для подарунка. Можна вибрати приладдя будь-якого об'єму, однотонне або з візерунками, комплектом із заварником та цукорницею або окремо.
Щоб не розчаруватися в покупці, при виборі виробів з порцеляни важливо пам'ятати, що цей матеріал напіврозмальований. Щоб переконатися як товар, достатньо поставити його навпроти джерела світла. Крізь стінки фарфорового виробу просвічуватимуться нанесені на лицьову сторону візерунки та маркування.
у Львові
Показати ще
Згорнути