Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
  1. Шукаєте вигідні пропозиції?
    Підпишіться на розсилку, та отримайте їх першим.
    Підписатися
  2. Акція
    Купуй більше - плати менше
    Економ до 20% на гуртових покупках
  3. Допоможемо обрати найкраще
    097 333 43 00

    Безкоштовна лінія

    пн-пт 9:00-19:00 сб-нд 9:00-16:30

  4. Показати ще...
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

Для того, щоб створити святкову сервіровку і оформити композиційний центр столу, знадобиться купити блюдо з яким обідній набір посуду стане завершеним. Велика тарілка стане в нагоді для подачі цілої тушки птиці або шматка м'яса, риби, на такому посуді красиво виглядатиме нарізка сирів, овочів або фруктів. На блюді буде зручно подати торт або пиріг.

Які бувають форми блюд

Посуд для подачі страв зазвичай виготовляють таких форм:

  • круглі;
  • квадратні;
  • овальні або довгасті.

Круглі блюда універсальні. На такій тарілці поміститься цілий птах або запечене м'ясо, а з боків залишиться місце для гарніру. Розкласти частування вийде симетрично, так що з будь-якого боку буде зручно дотягнутися до бажаного шматочка. Для тортів і пирогів годі й шукати варіанти краще.

Квадратний посуд для страв підійде для застіль і фуршетів, де знадобиться задіяти вільний простір по максимуму, адже між розташованими поруч блюдами такої форми не буде проміжків. До того ж, така форма дозволить грати на контрасті з традиційними круглими тарілками, що стане привабливою деталлю оформлення столу.

Овальний і довгастий посуд для подачі страв підійде для птиці і риби, допоможуть розмістити їжу, не займаючи зайвого місця. Витягнута форма вибудує динаміку в розкладених закусках і нарізках, так що на такому посуді можна скласти вражаючу композицію, яка порадує і шлунок, і очі.

Крім того, виробники випускають великі тарілки складних фантазійних форм, які розставлять на обідньому столі незвичайні акценти і привернуть увагу до основних страв на них. Складні геометричні форми або вигини посуду підштовхнуть до нових рішень в сервіровці.

Основні матеріали для виготовлення блюд

Посуд для подачі страв виготовляють з таких матеріалів:

  1. Дерево - популярна екологічно чиста сировина, яка не зашкодить здоров'ю людини. Через те, що деревина вбирає вологу, випічка на дерев'яному блюді не буде пріти знизу, до того ж матеріал довго збереже пиріг або піцу теплими і апетитними. Недолік такого посуду в тому, що дерево вимагає ретельного догляду, щоб запахи їжі не усмоктувалися в матеріал.
  2. Фарфор - довговічний матеріал, який порадує легкістю і витонченістю, тому купити блюдо з порцеляни стане рішенням для тих, хто шукає посуд на довгі роки. Страви з порцеляни довго зберігають тепло і рівномірно його розподіляють, так що такий посуд допоможе їжі довше залишатися гарячою.
  3. Кришталь пропускає світло краще, ніж скло, а завдяки огранюванню грає райдужними відблисками. Такий посуд не підходить для подачі гарячої їжі: кришталь каламутніє і втрачає привабливий зовнішній вигляд.

Інтернет-магазин АРС пропонує широкий вибір і приємні ціни на блюда. На сторінках нашого каталогу покупець знайде посуд від виробників з Англії, Чехії та Італії. Зробити вдалу покупку вийде в два кліка.

Показати ще
Згорнути
Ви цікавилися товарами
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон