Скалка для тіста відноситься до обов'язкових кухонних аксесуарів, необхідних для приготування печива, чебуреків, тортів та інших виробів, основу яких складає тісто, яке розкочують.
Що враховувати, вибираючи качалку для тіста
Основним критерієм для вибору кухонної качалки є матеріал, з якого вона зроблена. Так, стандартна скалка для тіста виготовляється із дерева. Цей важкий пристрій здатний порівняно швидко і без особливих зусиль розкотити тісто до необхідної товщини. При цьому деревина потребує певного догляду, оскільки демонструє низьку вологостійкість. Також у процесі експлуатації необхідно періодично використовувати муку для запобігання прилипання липкої маси до виробу.
Більш сучасним аналогом дерева є силікон. Силіконова качалка кухонна проста у догляді та чищенні. Аксесуар відрізняється малою вагою, тому необхідно придавлювати на нього при розкочуванні тіста.
Також у виробництві скалок використовують такі типи матеріалів, як:
- кераміка;
- скло;
- нержавіюча сталь.
Вони відрізняються високою міцністю і також підходять для подрібнення цукрового піску та приготування мастик.
Вибрати відповідний варіант качалки для тіста можна в нашому інтернет-магазині. Також в асортименті представлені вінчики, форми для приготування печива. Швидка доставка товарів здійснюється по всій території України.
✅Ціни від 23 до 1060 грн | Товари в наявності |
✅Виробники | Martellato, Mazhura, Ringel, Tescoma |
✅Оплата | на розрахунковий рахунок, переказ LiqPay |
✅Матеріали | дерево, нержавіюча сталь, пластик |