Картоплем'ялка – компактний кухонний інструмент для приготування пюре. З його допомогою варені овочі отримують повітряну консистенцію, перетворюючись на смачний, поживний гарнір, що підходить до багатьох страв. Пристосування для пюре розрізняються за формою, розміром, матеріалом.
Картоплем'ялка: різновиди, особливості
Картоплем'ялка для пюре є на кухні у кожної господині. Популярністю у побуті користуються вироби з різних матеріалів:
- Дерево. Дерев'яні моделі являються безпечними для здоров'я, не містять токсичних компонентів, не псують посуд. Але вбирають запахи, через невелику робочу поверхню підходять для обмеженої кількості овочів.
- Нержавіючої сталі. Вони довговічні, з привабливим дизайном, стійкі до перепадів температур, інертні стосовно харчових продуктів.
- Пластика, тефлон. Зручні у використанні, гігієнічні, стійкі до підвищеної температури. Оскільки тефлон легко ушкоджується, поводитися з такими товкачками потрібно обережно.
Якщо вам потрібна зручна картоплем’ялка, купити відповідну модель з нержавіючої сталі, пластику можна в нашому магазині.
Показати ще
Згорнути