Силіконовий друшляк

1 товарів
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

Під час облаштування кухні неминуче виникає питання: з якого матеріалу повинен бути виготовлений ​​кухонний посуд та інше приладдя для кухні.

Сьогодні на ринок поставляється величезна кількість кухонного начиння зі звичних нам матеріалів, а також постійно з'являються ноу-хау.

Новинкою останнього десятиліття є кухонний силікон.

Особливості матеріалу

Силікон - сучасний, практичний матеріал, з якого виготовляється кухонне начиння, в тому числі та друшляк силіконовий.

Згадані вище кухонні предмети витримують температуру від -30 градусів до +230. Силікон - м'який і дуже пластичний матеріал. Але при використанні металевими кухонними інструментами легко пошкоджується і стає непридатним до використання.

Мити силіконове кухонне начиння бажано вручну, з використанням м’яких миючих засобів або в посудомийній машині.

Поради щодо використання

Силіконовий друшляк може бути абсолютно різної форми: прямокутний, овальний, круглий і у вигляді інших різноманітних фігур.

Перевагами силіконових друшляків є: тонкість, еластичність і практичність.

Але є у таких друшляків і недоліки:

  1. Силіконовий друшляк небезпечно залишати поблизу відкритого вогню.
  2. Не можна використовувати в догляді абразивні агресивні чистячі засоби, жорсткі металеві губки, щітки.
  3. Гострі металеві кухонні інструменти можуть його зіпсувати.

Різноманітність силіконових друшляків порадує будь-яку господиню, а знання простих нюансів з догляду й експлуатації допоможуть визначитися з вибором матеріалу, з якого повинен бути виготовлений такий необхідний аксесуар для проціджування.

Показати ще
Згорнути
Ви цікавилися товарами
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон