Столовые приборы Львов предназначены для сервировки стола и делятся на две категории: основные (применяются каждым участником трапезы индивидуально) и вспомогательные (с их помощью закуски перекладываются из общей тарелки в сервировочные). Для изготовления ассортимента столовых атрибутов подходит нержавеющая сталь, серебро и мельхиор. Знание всех видов столовых приборов и умение грамотно произвести сервировку позволяют каждому человеку чувствовать себя комфортно и на высоте.
Часті питання
✅
Які столові прибори належать до преміум сегменту? Столові прибори бренду Lessner призначені для сервірування столу і відносяться до преміум сегменту.✅
Які переваги мають столові прибори з нержавіючої сталі? Прибори з нержавіючої сталі — гігієнічні, міцні, досить довговічні, прості у догляді і недорогі. Найякісніша нержавійка — «медична» (18/10), де 18% — вміст хрому, 10% — нікелю, все інше — залізо.✅
Які види столових приборів необхідно придбати? Існують такі столові прибори: виделки, ложки, ножі, ложечки чайні, прибори для весільного торта та ін. Краще за все придбати повноцінний набір столових приборів.✅
Як визначити якісні столові прибори? Слід звернути увагу на:- матеріал
- товщину (товщина ложок і виделок хорошої якості повинна бути щонайменше 2,5 мм.)
- точну обробку (поверхня має бути або гарно відполірованою, або матовою; грані приборів мають бути гладкі та без подряпин)
- гостроту лез ножів
- високоякісну продукцію (це можна визначити за допомогою штампу виробника на задній стороні кожного високоякісного виробу).